featured HOROSCOP

HOROSCOP 21 septembrie 2022

Berbec Câteva experiențe mai vechi și, mai ales, consecințele lor, revin ca o lecție. Veți avea multe de învățat și de lămurit, iar în final, veți conștientiza unde aveți tendința să greșiți. Nu uitați să primiți cu optimism tot ceea ce vi se întâmplă.

Taur
Vor avea loc schimbări minore, în bine, care vă încântă și vă motivează. Chiar dacă cei din jur așteaptă reacții mai pronunțate, veți prefera să vă țineți satisfacția ferită de ochii curioșilor.

Gemeni
Veți fi implicați în multe situații dificile cărora le veți face față, în acest fel, primind o apreciere absolută din partea celor din jur. Deși sunteți măguliți, nu lăsați mândria deoparte în detrimentul modestiei.

Rac
Vă place să fiți în centrul atenției și simțiți o nevoie permanentă de a vi se recunoaște anumite calități. Nu este un lucru rău faptul că vă doriți mai multă apreciere, dar atenție la modalitatea în care faceți aceste solicitări.

CITEȘTE ȘI: GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Leu
Profitați de acest lucru și începeți un proiect nou sau reluați un hobby mai vechi pe care l-ați început și apoi l-ați abandonat. Nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste zile pline de inspirație! Totul se învârte în jurul unei stări de armonie.

Fecioară
Vreți echilibru și stabilitate atât în viața de familie, cât și în cea de cuplu, și vă veți bucura din plin de acestea. La capitolul comunicare și socializare cu prietenii, mai aveți câte ceva de pus la punct, dar, în principal, vă bucurați de stabilitate.

Balanță
Vă veți ocupa în mod exclusiv de trăirile și sentimentele proprii. Veți comunica foarte mult în acest sens și veți lămuri aspecte destul de îndrăznețe. De asemenea, este posibil să cereți ajutorul cuiva experimentat.

Scorpion
Aveți o energie foarte bună, pozitivă și un optimism care, în mod normal, nu vă caracterizează. Scorpionii sunt persoane care se panichează cu ușurință și exagerează atunci când vine vorba de gravitatea anumitor situații.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Săgetător
Interesul lor față de viitor este destul de redus. Acest gen de atitudine poate avea atât consecințe pozitive, cât și negative, fapt pentru care acestea trebuie controlate îndeaproape. Este indicat să cântăriți mai mult lucrurile înainte de a lua decizii.

Capricorn
Nu vă place tensiunea și vă străduiți foarte mult să eliminați această stare din colectivul în care activați. Atitudinea voastră pașnică nu va trece neobservată, ba chiar va fi răsplătită de superiori. Recompensele în bani vă sunt foarte utile.

Vărsător
Este posibil să meditați mai mult asupra unei situații și să vă răzgândiți de mai multe ori până ce veți lua decizia cea mai potrivită. Vă place să faceți promisiuni chiar și atunci când nu sunteți pe deplin siguri.

Pești
Se pare că vi se întâmplă lucruri bune, primiți oferte și propuneri de nerefuzat și pot interveni anumite schimbări la care nu v-ați fi așteptat. La acestea din urmă trebuie să vă adaptați în timp util.

 

 

 

Comentarii: