HOROSCOP

HOROSCOP 22 Decembrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Aveți grijă ca treburile neterminate de la locul de muncă să nu vă dea planurile peste cap. Încercați să terminați la timp tot ce aveți de făcut, astfel veți evita eventualele neplăceri. Încercați să ajungeți la un echilibru între viața profesională și cea de familie.

Taur
Este momentul să luați o pauză de la aglomerația cotidiană și să vă ocupați mai mult de propria persoană. Faceți unele lucruri care vă plac și de care ați cam uitat în ultimul timp. Citiți o carte bună sau vedeți un film. Nu vă neglijați, ci puneți-vă tot mai mult pe primul plan. Veți da un randament mult mai bun atât la job, cât și în afara acestuia.

Gemeni
Cheltuiți tot mai des bani pentru micile capricii și bucurii de o zi. Ar fi bine să vă gândiți la o investiție, la un proiect mai mare în care să vă puneți speranțele. Obișnuiți să faceți mici cadouri și să așteptați ca gesturile să vă fie întoarse. Este posibil să fiți dezamăgit din acest punct de vedere.

Rac
Este posibil ca cineva drag, un prieten apropiat sau o cunoștință să vă solicite ajutorul într-o problemă de sănătate sau de familie. Nu ezitați să vă faceți cât se poate de util, chiar dacă acest lucru implică o supraaglomerare a programului zilnic. Eforturile vă vor fi apreciate, iar stima de sine va crește considerabil, fără a constitui un exces.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
V-ați implicat în unele proiecte foarte avantajoase, iar partenerul de viață vă apreciază din ce în ce mai mult pentru iscusința de care dați dovadă. Vă simțiți împlinit și manifestați o deschidere pentru inovație. Este posibil să explorați în perioada imediat următoare și să descoperiți lucruri care vă fac fericit.

Fecioară
Plimbările de seară, discuțiile cu prietenii apropiați sau vizitele unor persoane dragi vă ajută să scăpați de stresul acumulat peste zi. Tindeți să fiți irascibil și greu de mulțumit, din cauza unor probleme de la locul de muncă. Prin control și optimism veți reuși să le depășiți. Mare atenție la persoanele din jurul dumneavoastră, căci nu se știe de unde poate fi întinsă o mână de ajutor!

Balanță
Sunteți puși pe treabă, încercați să faceți mai multe lucruri în același timp, pentru a economisi timp. Totodată, asta implică un consum mai mare de energie. Se recomandă să vă luați pauzele necesare și să vă relaxați pentru câteva momente. Încercați să comunicați mai mult cu familia și prietenii, dar și cu colegii de muncă.

Scorpion
Ați stat o vreme departe de familie, iar acum vă doriți să recuperați perioada în care nu ați fost împreună. În acest sens, stabiliți câteva ieșiri în aer liber, mergeți în câteva vizite și comunicați mai mult. Este posibil să vă revedeți cu toți cei dragi. În relația cu partenerul de viață sunteți din ce în ce mai dedicat.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Vă temeți de neprevăzut și tocmai de aceea sunteți reticent la propunerile de noi afaceri și colaborări. Este bine să fiți atent la imprevizibil, dar să nu exagerați. Ați putea pierde câteva contracte importante. Tindeți să fiți suspicioși uneori, de aceea se recomandă să nu aduceți, printr-o astfel de atitudine, o jignire potențialilor colaboratori.

Capricorn
Deși vă confruntați cu o situație mai dificilă la locul de muncă, nu lăsați ca acest lucru să se reflecte în viața dumneavoastră personală. În relația cu partenerul de cuplu sunteți cât se poate de tolerant, la fel și în relația cu membrii familiei. Sunteți predispus stărilor de stres și agitație din cauza condițiilor de muncă. Aveți grijă la cum gestionați situația! Riscați să dați dintr-o extremă în alta.

Vărsător
Sunteți tentați să intrați în conflicte de interese sau în discuții mai aprinse. De cele mai multe ori, vă puteți pierde cumpătul și puteți recurge la gesturi care nu vă caracterizează. Sunteți conștient că pot apărea păreri de rău peste care să treceți cu greu, dar continuați să vă susțineți opiniile. Fiți prudent și înțelegător! Veți avea câștig de cauză chiar și fără a vă manifesta vulcanic.

Pești
De o bună perioadă simțiți nevoia unei schimbări vizibile: poate fi vorba de propriul look, de locuința dumneavoastră sau de automobilul pe care îl conduceți. Deși sunteți o persoană constantă, care nu agreează schimbările, de data aceasta inspirația va fi de partea dumneavoastră. Apropiații vă vor aprecia inițiativa.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: