HOROSCOP

HOROSCOP 25 februarie 2024

HOROSCOP 25 februarie 2024

Berbec

Respiră adânc pentru că ești ușor de supărat azi. Nu numai că luna plutește în Racul capricios și în casa ta a patra a emoțiilor, dar face un dans ciudat cu planetele personale, Mercur, Venus și Marte. O parte din tine vrea să-ți susțină propriile interese în timp ce cei dragi se luptă pentru atenția ta.

Taur

Alege-ți cu grijă cuvintele. Luptele pentru putere pot erupe rapid astăzi. Luna din sensibilul Rac și cea de-a treia casă a ta de comunicare sunt declanșate de Mercur, Venus și Marte în casa ta profesională a zecea, scrie YourTango.com.

Ești în pericol de conflicte, așa că asigură-te că lași loc și pentru alții să se impună.

Gemeni

Ușor cu verificarea faptelor. Deși s-ar putea să fie nevoie să corectezi unele date, ai putea părea un știe-totul, datorită unui unghi complex care se formează între Luna din Rac și Mercur ezitant, Venus și Marte în Vărsător și casa a noua deschisă. Dacă te concentrezi doar pe erorile oamenilor, s-ar putea simți totul ca pe un pumn sub centură. Dacă valorile tale personale sunt în contradicție cu membrii unui grup, poate fi necesar să-ți regândești afilierea.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun pește pentru vasele de sânge: Ajută la evitarea trombozei

Rac

Cu luna din Rac activând prima ta casă a sinelui și a identității, îți dorești libertatea de a-ți urma beatitudinea. Problema este că luna e tăiată de planetele personale Mercur, Venus și Marte, care sunt toate în Vărsător și în cea de-a opta casă a relațiilor tale obligatorii. Vrei să ai un lucru al tău, dar ține cont că nu poți să-i arunci în aer pe cei dragi.

HOROSCOP 25 februarie 2024

Leu

Astăzi, te-ai putea simți puțin deconectată. Luna din Rac, a doisprezecea ta casă a compasiunii și vindecării, formează un unghi dificil față de Mercur, Venus și Marte în Vărsător și zona ta de relație. Dacă ți se cere un sfat, ai putea fi brutal de sinceră, având toleranță zero față de acea persoană care face aceleași greșeli de fiecare dată.

Fecioară

Luna din Rac, a unsprezecea casă a conexiunilor platonice, formează un unghi provocator față de Mercur, Venus și Marte în cea de-a șasea casă simplă. Te va face să te simți un pic în gardă. Poate că un prieten oferă feedback nesolicitat despre viața ta amoroasă sau despre altceva important pentru tine, creând o tensiune incomodă.

CITEȘTE ȘI: Persoanele cu aceste boli NU ar trebui să mănânce banane seara

Balanță

Uneori, chiar și cele mai bine puse la punct planuri dau greșit. Stelele de astăzi îți testează curajul, pe măsură ce luna din Rac, a zecea casă a structurii tale, intră într-un dans ciudat cu Mercur, Venus și Marte în Vărsător și a cincea casă a dramei. Poate că mergi mai departe, crezând că ai un anumit plan pe cinci sau zece ani. Cei din jur nu sunt de acord cu tine, ceea ce te întristează profund.

Scorpion

Ești dornică să-ți întinzi aripile astăzi. Luna Rac trimite vibrații calde și neclare către cea de-a noua casă a expansiunii globale. Cu toate acestea, oricât de aventuroasă te simți, micile detalii și sarcini ar putea să îți mai taie din pofta de călătorie. Anumite contribuții incomode de la Mercur, Venus și Marte te pot da înapoi.

HOROSCOP 25 februarie 2024

Săgetător

Gestionează-ți nivelurile de stres astăzi. Luna din Rac, casa ta a opta posestivă, formează un unghi dificil. Acesta provoacă tensiune față de planetele personale Mercur, Venus și Marte, care sunt înghesuite în casa ta a treia frenetică. Deși te-ai putea descurca fără dramă, s-ar putea să te simți, de asemenea, complet cuprinsă de emoțiile tale, prinsă într-o buclă reactivă care este greu de spart.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun suc pentru creier: Băutura care îl protejează cel mai bine

Capricorn

S-ar putea să-ți fie greu să te relaxezi astăzi, deoarece luna din Rac, a șaptea ta casă a relațiilor unu-la-unu, este lovită de Mercur, Venus și Marte, care sunt toți în Vărsător și a opta casă hipervigilentă. Ați putea fi neobișnuit de impulsivă, chiar predispusă la accidente, deoarece este mai puțin probabil să poți să ții pasul cu lucrurile din jur.

Vărsător

Rupe lanțul. Luna de astăzi din a șasea casă administrativă te-ar putea găsi blocată într-o buclă obsesivă de gânduri sau prea stimulată de grijile legate de cum să plătești facturile sau să faci față unei sarcini grele. Oricare ar fi situația, este posibil să simți semnele de stres în corp.

Pești

Tensiunea este în aer astăzi, din cauza lunii din Rac și a dramaticei case a cincea care a fost încolțită de Mercur, Venus și Marte. Întâlnirea cu o persoană dragă ar putea înclina balanța stabilității tale câștigate cu greu. Poate că există o diferență de opinii și valori sau ai o alegere dificilă de făcut, așa că ai grijă ce alegeri iei în calcul.

Comentarii: