HOROSCOP

HOROSCOP 25 ianuarie 2022

Berbec Faci progrese reale în carieră. Apare ceva ce știi iar Universul spune: „Mai aruncă o privire”. Este vorba despre tendințele viitoare și despre o oportunitate pentru tine. Dacă nu ai timp în acest moment să explorezi această idee, măcar notează-o. Poate că ai o dorință copleșitoare de a cumpăra bilete de avion pentru o vacanță improvizată. Vrei să împrumuți mulți bani pentru a te întoarce la școală dar nu ești sigur ce vrei să studiezi. Ai grijă la cheltuielile impulsive.

Taur
Există oportunități de a te pune în fruntea mesei. Ești în lumina reflectoarelor cu soarele ridicat în diagrama ta, luminând-ți talentele și abilitățile. Ești mai vizibil în acest moment și asta te ajută să-ți duci viața într-o direcție cu totul nouă. Nu ești întotdeauna confortabil pe scenă, dar acum lasă asta deoparte pentru că există o oportunitate în față. Există o tentație uriașă să sari într-o investiție despre care nu știi prea multe.

Gemeni
Poți obține mai mult crezând în tine, cerul este limita. Este timpul să-ți îmbunătățești cunoștințele. S-ar putea să fii destul de distras de la un obiectiv important. Un partener sau cineva de care ești interesat ți-a captivat atenția. Ai putea fi fixat pe cineva din trecutul tău, o relație care nu a funcționat. Și acum această persoană s-a întors și s-ar putea să te întrebe dacă ești gata să mai încerci. În mod normal, acest lucru nu te-ar deranja.

Rac
Găsești echilibrul între eul tău actual și cel viitor. Te îndrepți în direcția bună. Ești foarte interesat de investiții sau de o afacere generatoare de profit pe care o poți face în paralel. Ai o lanternă mare cu care poți face lumină în cele mai întunecate colțuri pentru a afla informațiile de care ai nevoie pentru a dezvălui secretele bogăției. Este foarte ușor să cazi într-un obicei prost pe măsură ce îți îndeplinești dorințele. Vrei să lucrezi la o afacere sau să cercetezi investiții. Nu amâna până mâine ceea ce poți face astăzi.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Te îndrepți într-o direcție mai bună, faci progrese grozave. Poți lua legătura cu o persoană din trecutul tău sau găsești o viitoare iubire în mediul online. S-ar putea să fii abordat de un vechi iubit care spune că s-a schimbat și vrea să încerce din nou. Capul tău s-ar putea să fie atât de plin de gânduri de dragoste încât să uiți de serviciu.

Fecioară
Cineva cu care lucrezi îți face un compliment grozav. Această persoană îți remarcă talentele și abilitățile. Poate că această persoană te încurajează să faci ceva mai mult cu cariera ta. Însă nu este prima dată când auzi asta. Dar te vei gândi la noi posibilități de carieră. Tocmai când ești gata să iei decizii pentru un obiectiv important, îți amintești că trebuie să cureți litiera pisicii, să dezgheți congelatorul, să cureți cuptorul, să calci lenjeria intimă sau orice alte sarcini banale.

Balanță
Cineva îți oferă o mână de ajutor. Ești mai susținută decât îți dai seama. Primești un mesaj de la partenerul tău. Ai putea fi tentat să duci această relație într-o zonă mai intimă ori să descrii fantezii și să vorbești despre posibilități. Totodată, ai probleme cu mașina, ceea ce te enervează maxim. Dacă poți, amână lucrurile pentru luna viitoare.

Scorpion
Cuvintele tale sunt auzite de alții. Te faci înțeles. O persoană din familie va veni la tine exprimându-și aprecierea și admirația pentru tot ceea ce faci. Acest lucru va fi repetat de alți membri ai familiei, care își cer scuze pentru că nu te-au apreciat mai devreme. Vei primi câteva laude pentru eforturile tale acasă. Este ușor să fii distras de diferențele dintre tine și partenerul tău când vine vorba de finanțe. Aveți obiective diferite, niveluri diferite de toleranță la risc și alte experiențe.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Faci progrese financiare, te pui pe drumul spre prosperitate. Primești premii pentru o comunicare recentă, ceva publicat sau o prelegere pe care ai susținut-o. Te simți obligat să continui. Oamenii îți fac complimente pentru că ești bun. Poate că este o lipsă de încredere, sau ai încredere dar nu știi cum să faci pașii pentru a merge mai departe spre obiectivul tău. Este timpul să-ți activezi mintea, punându-ți întrebări. Poate vrei să începi întrebându-se „Care este următorul pas?” Și nu lua „nu știu” drept răspuns.

Capricorn
Înaintezi cu mare viteză, parcă ai fi pe șine. Primești bani sau cineva îți oferă un loc de muncă. Există distrageri tentante, inclusiv TV, filme și jocuri video. Dacă vrei să construiești ceva în viața ta, trebuie să găsești o modalitate de a elimina distragerile. Ia în considerare să lași tentațiile deoparte închizând telefonul sau, dacă este necesar, obține una dintre acele aplicații care măresc productivitatea prin blocarea rețelelor sociale și a canalelor de divertisment.

Vărsător
Poți accesa o comoară de energie spirituală. Primești ajutor de la familia ta spirituală. Oamenii sunt destul de atrași de tine, ca și cum ai avea un fel de atracție gravitațională. Există forțe care lucrează pentru a-ți aduce oportunități de prietenie, parteneriate și chiar o relație romantică. Nu este momentul să te ascunzi sub pături. Lasa-te vazut social. Ai probleme cu telefonul, laptopul.

Pești
O nouă comunitate te întâmpină cu brațele deschise. Îți faci noi prieteni. Te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult. Poate te-a contactat după luni sau ani de separare. Nu numai că este foarte bucuroasă să te vadă, dar are și vești interesante pentru tine. Un mesaj pe care îl primești de la locul de muncă te cam supără. S-ar putea să nu-ți placă tonul șefului sau faptul că nu ia în considerare sentimentele celorlalți. Te gândești dacă lucrul în acest loc este potrivit pentru tine.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: