LIFESTYLE

Simona Halep, replică incredibilă pentru soțul din lojă! Și Halep, și Cârstea au plecat acasă de la Australian Open

A fost o zi infernală pentru jucătoarele de tenis din România la Antipozi. Iar Simonei Halep pare că nu-i priește deloc open-ul Australiei, pentru că exact ca și în alte dăți, fostul lider mondial a avut de înfruntat și căldura. Și a fost eliminată de franțuzoaica Alize Cornet, în trei seturi.

De altfel, microfoanele ambientale au captat toate replicile Simonei în timpul meciului cu Alize Cornet. Astfel, în game-ul al treilea al celui de-al doilea set, românca s-a plâns de temperatură, fiind auzită spunând: „Mor!”. În plus, la un moment dat chiar a mers la vestiar.

O chestie inedită s-a întâmplat când, după o greșeală neforțată, Halep s-a uitat către soțul ei, Toni Iuruc, aflat în lojă. Cum nimeni din staff n-a scos o replică, Simonei a strigat către partenerul ei de viață: „Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Și Țiriac junior a venit după Sorana

Deși relația este recunoscută și cunoscută, toată lumea vorbește că se iubesc, totuși până acum, Sorana Cârstea și Ion Ion Țiriac n-au făcut nimic oficial.

Poate, însă, după meciul de astăzi, pierdut dramatic de Sorana în fața Igăi Swiatek, să fie făcut publică povestea lor de dragoste. Fiul miliardarului Țiriac a zburat de dragul frumoasei jucătoare de tenis tocmai în celălalt capăt al lumii ca să-i fie alături și să o susțină din lojă, în timpul meciului cu poloneza.

Însă n-a fost cu noroc. Atât Sorana, cât și Simona s-au oprit în optimi la primul Grand Slem al sezonului.

 

 

 

Comentarii: