LIFESTYLE

Adio, Antena 1? Șocul-media al începutului de an: Dan Negru ar fi semnat deja cu un post concurent

Timp de 21 de ani, Dan Negru a fost o vedetă de prim rang și, mai ales, liderul incontestabil al ”Revelioanelor” organizate pe postul deținut de familia Voiculescu.

Doar că anul acesta a început cu un șoc media: Protevelionul, care a înlocuit în grila Pro TV filmele care se difuzau de regulă în noaptea dintre ani, a bătut clar Revelionul Starurilor lui Negru de la Antena 1.

”Mulțumesc pentru al 22-lea Revelion petrecut împreună! Cu fair-play ma înclin in fata colegilor de la Kanal D, Pro TV, România TV, TVR si toți ceilalți care fac ca Revelionul sa fie o tradiție românească frumoasă.”, a scris atunci, imediat, pe rețelele de socializare Dan Negru.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Cea mai longevivă vedetă din Antene

Dar abia ce s-au stins ecourile acestei înfrângeri de răsunet, că o altă veste vine dinspre celebrul prezentator. Care, conform paginademedia.ro, ar fi luat o decizie radicală. Dan Negru pleacă de la Antena 1 și va semna cu un post concurent, și anume Kanal D.

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi oameni ai trustului Intact. Și unul dintre cei mai prodigioși: a prezentat peste 30 de formate de emisiuni, de la ”Next Star„, ”Plasa de Stele” și ”Șerifi de România”, și până la ”Ciao, Darwin!”, ”Te pui cu blondele?” și celebrul ”Revelion”.

 

 

 

 

Comentarii: