HOROSCOP

HOROSCOP 26 ianuarie 2020

Berbec

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judeca situaţia, mai lasă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Dacă vei dori să părăseşti acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreţi că ai fost atât de tranşant şi nu ai încercat măcar să înţelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Taur

Ai de partea ta o imensă doză de noroc pe care merită să o valorifici într-un scop căruia îi acorzi acum mai multă importanţă. Adu-ţi aminte de un anumit plan care poate n-a mers tocmai bine înainte, ceva ce n-a pornit cu dreptul, şi ocupă-te de el din nou acum. Între timp, s-au mai acumulat unele aspecte pozitive, s-au mai rearanjat sorţii şi acum lucrurile pot evolua pe un teren mult mai bun. De aceea, dacă vezi că ceva nu merge acum, e bine să-l laşi o vreme deoparte şi să te apuci de el mai târziu. Acum a venit vremea să reporneşti un proiect care prima dată n-a mers chiar aşa de bine: a doua şansă e mai bună!

Gemeni

Azi ajunge doar să arunci o privire pe geam, să vezi măcar un petic de cer senin şi ai să vezi că inspiraţia dă năvală în mintea ta. Ai nevoie de o legătură mai strânsă cu natura, indiferent de forma în care o descoperi tu. Că e o plimbare de câteva minute afară, că doar deschizi câteva clipe fereastra pentru a lăsa aerul curat în încăpere, efectele se vor resimţi imediat, deci lasă aerul să te învăluie. Poate eşti meteodependent şi dacă cerul e înnourat asta te influenţează şi pe tine, de aceea trebuie să descoperi în vremea de afară un motiv oricât de mic, care să-ţi ridice nivelul de energie şi buna dispoziţie.

Rac

O persoană nouă apare în calea ta şi simţi că vă leagă ceva din prima clipă. Atracţia pare a fi reciprocă, deoarece tu îi inspiri personalitate şi forţă, în timp ce el ţie îţi inspiră sensibilitate şi calm, exact ceea ce te-ar completa pe tine perfect. Formaţi un tandem excelent împreună, tocmai pentru că fiecare intră în joc cu ceea ce nu are celălalt. Nu înseamnă că sunteţi diametral opuşi, ci că, dacă vă puneţi la un loc, fiecare, calităţile şi cunoştinţele, aţi putea crea un întreg de invidiat. Poate fi începutul unei asocieri, al unei colaborări fructuoase sau al unei prietenii de viitor, deci fii deschis la dialog.

 

Citește și: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu

A ţine totul doar în tine nu e în beneficiul tău, deci găseşte soluţia optimă pentru a transmite ce e în sufletul tău. Că scrii pe hârtie ceea ce te macină, că destăinui celui mai bun prieten ceea ce te apasă, că mergi la un psiholog care ştie să te asculte şi să te îndrume, te vei simţi mult mai bine după asemenea mărturisire, semn că uneori ai nevoie să spui şi altora ce e în interiorul tău. Fii sigur că mărturisirile tale sunt pe mâini bune, cine te-a auzit e demn de încredere şi tainele tale la el vor rămâne. Iar hârtia care a primit cuvintele tale secrete poate fi arsă acum şi te vei simţi liber!

Fecioară

Chiar dacă problemele de orice natură mai apar în viaţa oamenilor, ele vin şi trec, precum valurile oceanului. Valurile uneori pot naşte furtuni, dar alteori oceanul e atât de lin şi de calm încât te poţi cufunda în el fără teamă. Aşa e şi bunăstarea, un ocean imens de resurse din care poţi pescui de fiecare dată ce ai nevoie. Trebuie doar să te laşi cuprins de lumina abundenţei, care te înconjoară în fiecare clipă, dar numai tu eşti cel care trebuie să deschidă braţele pentru a primi. Ai încredere în dreptul tău de a fi fericit pentru a deschide poarta succesului.

Balanță

Eşti foarte preocupat de schimbările pe care le resimţi în relaţia ta cu alte persoane. Simţi că s-a modificat ceva în atitudinea lor faţă de tine, dar şi tu îi priveşti altfel, semn că te-ai maturizat, că ai învăţat mai multe despre oameni. Mai bine zis, ceea ce aştepţi tu despre ceilalţi generează condiţiile optime pentru a găsi exact acel gen de persoane care îţi plac. Oamenii sunt o oglindă a propriilor tale vise şi dorinţe, pentru că ceea ce-ţi doreşti atragi în viaţa ta. Ai avut încredere în intuiţia ta atunci când ai primit aceşti oameni în viaţa ta, iar acum culegi roadele încrederii investite.

Scorpion

Starea de confort emoţional care te învăluie e un semn bun, cum că tot ce a fost mai greu în etapa parcursă până acum a trecut şi se reinstalează pacea. Vii acasă, după serviciu, cu un zâmbet pe buze şi cu un chip luminos, ce îi inspiră şi pe cei dragi să se relaxeze şi astfel veţi redresa orice animozitate anterioară. În cazul unui proiect profesional la care ţi-ai adus contribuţia cu mult entuziasm, ajungi acum într-o fază care îţi dă senzaţia că ai făcut ce era mai bine şi eşti aproape de culegerea roadelor. Ţi se citeşte pe chip o stare de linişte şi de bucurie, ca şi cum totul e la locul potrivit în planurile tale.

 

Citește și: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Săgetător

La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulţumească pentru ceea ce faci tu în avantajul său, ba chiar va începe să şi comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtăşeşti cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-şi arate la final recunoştinţa. Gândeşte-te de două ori înainte de a te dedica altora.

Capricorn

Eşti persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E şansa ta în joc, foloseşte-te imediat de ea, pentru că nu te aşteaptă. Cu cât stai să te gândeşti mai mult dacă merită să profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de o rata. Chiar dacă spui că mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele să faci o alegere înţeleaptă.

Vărsător

După ce stai de vorbă cu un tovarăş de încredere care are rolul de a te dinamiza şi mobiliza mai mult pune mâna pe unelte şi treci la treabă. E un moment excelent să dai startul unui plan nou, dar scânteia nu vine de la tine, ci de la o persoană care îţi împărtăşeşte în mare taina ideea. Pentru că el nu deţine resursele pentru a pune în practică acest scop, îţi împărtăşeşte ţie, cu multă speranţă, acest plan, pentru că ştie că tu eşti cel mai în măsură să aplici. Apucă-te de treabă, aşadar, dar ascultă-i în permanenţă părerile şi sfaturile, pentru că formaţi un tandem foarte bun. El vine cu ideea, tu cu motorul de energie!

Pești

După ce stai de vorbă cu un tovarăş de încredere care are rolul de a te dinamiza şi mobiliza mai mult pune mâna pe unelte şi treci la treabă. E un moment excelent să dai startul unui plan nou, dar scânteia nu vine de la tine, ci de la o persoană care îţi împărtăşeşte în mare taina ideea. Pentru că el nu deţine resursele pentru a pune în practică acest scop, îţi împărtăşeşte ţie, cu multă speranţă, acest plan, pentru că ştie că tu eşti cel mai în măsură să aplici. Apucă-te de treabă, aşadar, dar ascultă-i în permanenţă părerile şi sfaturile, pentru că formaţi un tandem foarte bun. El vine cu ideea, tu cu motorul de energie!

 

sursa: acvaria.com

Comentarii: