HOROSCOP

HOROSCOP 26 martie 2022

Berbec Energia planetelor face din aceasta o zi bună pentru contemplare mai degrabă decât pentru acțiune. Nu lua decizii cu privire la cumpărături. Dacă este un conflict la locul de muncă, stai deoparte. Spune că ai nevoie de timp să te gândești. Cuvântul pentru astăzi este Zen!

Taur
Pasiunea și romantismul sunt în aer, așa că profită la maximum de atmosfera grozavă! Toată lumea pare să fie într-o dispoziție festivă. Te simți aproape de ceilalți și ești recunoscător pentru persoanele dragi din viața ta. Mergi mai repede acasă pentru a pregăti ceva special.

Gemeni
Primești o veste supărătoare de la un membru al familiei astăzi. S-ar putea să te zguduie pentru un moment, dar când îți faci timp să te mai gândești la asta, vei realiza că lucrurile nu sunt atât de tulburătoare cum păreau la început. Asigură-te că obții toate informațiile înainte de a lua orice decizie. Vrei să fii sigur că faci ceea ce este corect în această situație.

Rac
Trebuie să-ți cântărești limitările fizice cu dorința de a face totul. Riști să te epuizezi și să te îmbolnăvești exact când îți termini sarcinile. Cere ajutorul celorlalți pentru toate treburile și sarcinile care trebuie neapărat făcute. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc!

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Leu
Astăzi ai putea realiza că un prieten este de fapt sufletul tău pereche. Ați petrecut mult timp împreună participând la evenimente sociale și ați ajuns să realizați cât de mult vă potriviți. Exprimă-ți gândurile prin cuvinte sau printr-un cadou.

Fecioară
Te simți în dezacord cu restul lumii, în timp ce tânjești după o perioadă de liniște. Caută un echilibru între petrecerea timpului cu familia și singur. Dacă setezi alarma să vtetrezească devreme, te poți bucura de liniștea zorilor. Dacă nu te trezești devreme, poți oricând să te îmnchizi în bibliotecă pentru câteva ore de singurătate.

Balanță
Ai o natură caldă și sensibilă, iar astăzi te simți în mod special adaptat la sentimentele celorlalți. Romantismul este foarte mult în mintea ta, la fel ca toate lucrurile senzuale. Dacă vrei să cumperi haine, probabil că vei fi atras de țesături bogate și luxoase. Nu ezita să te răsfeți. Partenerul tău va fi recunoscător!

Scorpion
Aceasta poate fi o zi dificilă deoarece ai chef de conflicte. Pe de o parte, te simți obligat să faci carieră și să îndeplinești cerințele angajatorului tău. Pe de altă parte, celor dragi le este dor de tine și ar dori să te aibă mai mult în preajmă. Nu există un răspuns ușor, deși poate vrei să iei în considerare modalități de a delega munca, astfel încât să poți petrece mai mult timp cu cei dragi.

CITEȘTE ȘI: Aleasa PERFECTĂ! Orice bărbat se mândreşte cu reprezentanta acestei zodii

Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Nu pare corect că volumul tău de muncă a crescut în ultimele zile. Nu contează că mai ai de făcut toate sarcinile tale normale, șeful tău se așteaptă să finalizezi un nou buget și să scrii și o propunere? Cere ajutorul celorlalți. Dacă nu, fă tot ce poți, fără a sacrifica timpul cu familia și cu cei dragi. În cele din urmă, acesta din urmă este mai important.

Capricorn
Ai fost extrem de ocupat în ultimele câteva luni, ai lucrat ore suplimentare la birou, apoi ai ieșit cu prietenii noaptea târziu. Acest tip de comportament este cunoscut ca „aprinderea lumânării la ambele capete” și rareori are un final fericit. Trebuie să-ți petreci un timp de liniște, ideal cu cineva special. Este posibil ca parteneruuil tău să-i fie dor de tine și să profite de ocazia de a petrece o seară intimă alături de tine.

Vărsător
Așteaptă-te ca energiile planetare de astăzi să-ți ridice conștiința socială. S-ar putea să fii distras cu gândurile la persoana fără adăpost pe care ai văzut-o astăzi. Reflectează asupra conexiunii și responsabilităților tale față de umanitate. De ce nu aloci timp și bani pentru o organizație caritabilă?

Pești
S-ar putea să ți se ceară lași mândria deoparte și să cedezi voinței altcuiva astăzi. Acest lucru va fi dificil pentru tine. Încearcă să te concentrezi asupra motivelor tale întemeiate de supunere și elimină frustrarea făcând o plimbare. Așteaptă-te să primești niște informații binevenite din altă sursă, care te vor ajuta să te calmezi. Relaxează-te cu un grup de prieteni.

 

 

Comentarii: