HOROSCOP

HOROSCOP 26 noiembrie 2019

Berbec

Eşti cam obosit, parcă împovărat de nişte emoţii care nu te reprezintă, pentru că tu eşti mai pozitiv din fire, dar acum te copleşeşte o stare psihică apăsătoare. se vede că s-au acumulat multe pe umerii tăi şi nu prea ai chef de nimic care să te epuizeze odată în plus, de aceea ai prefera şi pentru azi o mică vacanţă, o oră mai mult de somn sau mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi. De fapt, nici dragostea sau viaţa de familie nu merge mai uşor, pentru că şi aici se resimt unele tensiuni care lasă urme în modul de a relaţiona cu aceştia.

Taur

Tot ce faci azi parcă merge pe dos  încăt e mai bine să le laşi pe altădată. Apar mici obstacole în orice activitate, de la cele mai neînsemnate până la cele mai importante, de parcă ai fi total neîndemanatic sau împrăştiat. Nu te poţi concentra la nimic eficient dar nici să stai degeaba nu poţi, ca atare te apuci de o treabă, dar care nu are efectele dorite. Întârzierile, refuzurile, micile defecţiuni apar la tot pasul, încât vei spune că e o zi ratată. Nu insista dacă vezi că nu-ţi iese…

Gemeni

Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul evoluează ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj. Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii. Faci paşi mari spre un ţel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

Rac

Nostalgiile te năpădesc mai mult ca oricând, poate şi pentru că toamna asta te-a făcut mult mai sensibil decât eşti de obicei. Îţi aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut şi simţi nevoia să readuci la lumină ceea ce conta cândva pentru sufletul tău. Că revezi persoane dragi din copilărie, că treci prin locuri de care te leagă amintiri puternice sau că ai şansa de a retrăi o emoţie de odinioară, trecutul revine în actualitate cu un episod de o încărcătură emoţională maximă ce te face să-ţi recunoşti slăbiciunile.

Citeşte şi: Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Leu

Iubirea nu e doar un gest continuu de dăruire, ci trebuie să şi ceri ceva de la cel din faţa ta, altfel nu va face decât să extragă de la tine, iar şi iar, toată porţia de energie care-l face fericit iar tu cu ce rămâi? Învaţă să şi pretinzi, dar fă-o în cel mai altruist şi generos mod, ca nu cumva să creadă că dai semne de egoism. A cere atenţie, a cere semne de iubire, a cere să ţi se şi ofere ceva în schimb nu e deloc egoism, ci e normalitatea oricărei iubiri adevărate, care e un schimb continuu de vorbe şi gesturi frumoase. Dacă doar unul din voi s-ar răsfăţa în iubirea celuilalt, care devine astfel motor principal de energie, iubirea s-ar putea consuma rapid.

Fecioară

Stai de vorbă cu familia şi pui ţara la cale pe îndelete pentru perioada imediat următoare. Planurile pe care vi le faceţi împreună au toate şansele să se materializeze, pentru că nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cât se poate de concrete pentru care aveţi toate mijloacele necesare să le duceţi la capăt. Fiecare va juca un rol în desfăşurarea lor, ca atare trebuie să vă asumaţi fiecare responsabilităţi concrete, fără a promite ceva ce nu puteţi face. Spune ce stă în puterea ta şi du la îndeplinire!

Balanţă

Nu lăsa nimic să-ţi strice buna dispoziţie cu care începi ziua, deoarece motive de supărare şi de enervare vor apărea suficiente până la final. Prefă-te că nici nu auzi ceea ce te-ar putea deranja şi priveşte doar lucrurile care îţi fac plăcere, cele care te înalţă, care îţi aduc zâmbetul pe buze. Dacă începi să faci bilanţul multelor dezamăgiri de pe parcursul ultimelor luni, lista va fi cam lungă, dar dintre toate există un moment de top care le compensează pe toate: acela să fie motivul bucuriei tale!

Scorpion

Nu are rost să rămâi cramponat într-o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea şi ţi se pare confortabilă. E vremea să renunţi la credinţe învechite, la idei care nu mai au nici un rol în viaţa ta, la relaţii care nu mai au nimic de oferit, deci acceptă chiar acum schimbarea. Nimic nu durează veşnic, nici lucrurile frumoase, nici cele mai puţin frumoase, deci vine o zi când trebuie să admiţi că e mai bine să spui rămas bun decât să rămâi captiv într-o zonă ternă. Nu mai trage de acest nivel, cât timp nu mai e pentru tine, deci hai, ridică ochii şi vezi că dincolo de acest punct există atâtea alte căi care merită urmate.

Citeşte şi: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Săgetător

Urmează impulsul inimii în situaţia de faţă, nu aştepta sfaturi de la alţii, cât timp tu însuţi eşti sursa succesului. Ajunge doar să spui start şi lucrurile vor evolua foarte repede şi foarte bine spre ţinta propusă. Tu eşti şi sursa de energie a celor din familie care aşteaptă de la tine idei curajoase şi îndemnuri vii. Eşti gata pentru orice confruntare, deţii toate resursele potrivite pentru a porni la un drum nou şi complicat şi pentru a ajunge la ceea ce visezi. E un moment bun să iei o decizie capitală, pentru că ai adunat deja informaţiile necesare şi ştii foarte bine ce ai de făcut. Ce mai aştepţi? Dă-i bătaie!

Capricorn

Greu de spus dacă situaţia care te vizează astăzi direct e un noroc sau un ghinion, de parcă ar coexista ambele în acelaşi loc. Un eveniment trist conţine şi o notă optimistă sau. invers, o mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare e o zi în care poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei alternativ sau simultan: şi binele – şi răul, şi bucuria – şi tristeţea, şi succesul – şi eşecul, fără a se exclude unele pe altele. Semn că tot ce începe rău se poate transforma în ceva bun, pe nepusă masă, dar şi reciproca este valabilă: ceea ce te face acum să zâmbeşti, te poate face mai târziu să plângi, deci tratează situaţia moderat!

Vărsător

Ai o discuţie între patru ochi cu o persoană pe care o admiri mult. E o persoană respectabilă, ori prin vârsta pe care o are, ori prin poziţia pe care o deţine în societate şi merită să profiţi de fiecare sfat pe care ţi-l oferă cu dragă inimă. Poate deveni un fel de profesor pentru tine, un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la învăţăturile pe care ţi le transmite. Vei afla lucruri pe care le vei folosi cu succes în beneficiul tău personal şi pe care, cândva, peste timp, le vei transmite şi tu mai departe ca pe cele mai de preţ informaţii despre viaţă. Se poate vorbi de o întâlnire cu rol decisiv pentru cel care urmează să devii de acum înainte, deci ÎNVAŢĂ!

Peşti

Ai curaj să ceri dacă vrei să şi primeşti ceva de la viaţă. Indiferent care sunt nevoile tale actuale, primul lucru e să ridici ochii spre cer şi să ceri fără frică. Ştii cum se spune: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti, deci acelaşi lucru trebuie să stea la baza dorinţelor tale de astăzi. Cere doar ceea ce ştii că poţi duce, doar ceea ce ai cu adevărat nevoie, pentru că, dacă te-ai gândi un pic mai atent, ai vedea că nu pui accent pe lucrurile care sunt cu adevărat esenţiale. Alege cu mai multă grijă ceea ce e cu adevărat potrivit pentru tine în acest moment, deci fă-ţi lista dorinţelor cu sinceritate şi luciditate. Vezi cât de multe lucruri ai deja înainte de a mai cere!

sursa: acvaria.com

Comentarii: