HOROSCOP

HOROSCOP 26 septembrie 2021

Berbec Ești pregătit să îți exprimi în mod direct punctul de vedere însă ești conștient, în același timp, de păstrarea acelui nivel de echilibru menit să țină în frâu o eventuală schimbare a situației. Dai dovadă de mult tact și diplomație, iar cei din jur vor aprecia acest lucru. Este o perioadă optimă pentru proiecte noi, investiții sau achiziționarea unui bun la care visezi de ceva timp.

Taur
Este posibil să fii invitat la un eveniment plăcut și poți profita de această ocazie pentru a vizita și locurile frumoase din apropiere. Socializezi foarte mult în această perioadă, iar acest schimb de trăiri, păreri și emoții nu va face decât să te ajute să te bucuri și mai mult de viață. Primești și un răspuns pe care îl așteptai, fapt care te liniștește și îți conferă sentimentul de confort.

Gemeni
Este un moment propice de afirmare, poate în cadrul profesional, unde îți sunt apreciate eforturile depuse în ultima perioadă, sau în cel social, datorită unei inițiative pe care ai avut-o și care a avut rezultate benefice. Vei avea parte de momente frumoase petrecute alături de niște persoane dragi care se vor strădui să evidențieze calitățile pe care le ai.

Rac
În agenda ta își poate face apariția șansa de a face o vizită cuiva drag aflat undevadeparte, iar această schimbare de decor, de aer nu poate decât să contribuie în mod pozitiv la starea ta, să te remonteze. Ai parte și de clipe de relaxare și distracție alături de prietenii care vor veni cu diferite idei de aventură menite să vă reîncarce bateriile și să vă sporească pofta de viață.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Leu
Nu vrei să lași lucrurile neclarificate sau să aduci o notă pesimistă în cadrul relației voastre, astfel încât iei decizia de a soluționa o neînțelegere pe care ai avut-o cu o persoană dragă. Aceasta va aprecia din plin gestul tău și vei simți și tu acest lucru. Îți propui să petreci mai mult timp în aer liber, alături de familie sau prieteni, iar momentele acestea îți vor reda energi.

Fecioară
Acele câteva momente de neliniște, de semne de întrebare sau de reflecție asupra anumitor lucruri își vor afla rezolvarea în această perioadă. Vei descoperi răspunsurile pe care le cauți și vei avea parte de surprize neașteptate, dar plăcute, din partea anumitor persoane. Timpul pe care îl vei petrece în familie va contribui la dobândirea forțelor proaspete de care ai nevoie.

Balanță
Îți dorești foarte mult să primești un răspuns din partea unei persoane însă nu este cazul să pui presiune sau să încerci să grăbești acest moment. Ai putea obține răspunsul, dar este foarte posibil să fie unul care să nu te avantajeze ori să fie vorba de o decizie pripită, care se poate schimba ulterior. E bine să dai dovadă de răbdare, iar situația va fi așa cum ți-ai dorit.

Scorpion
Se recomandă să încerci să acorzi ceva mai multă atenție și nevoilor sau așteptărilor celorlalți, nu este cazul să dai dovadă de egoism, de preocupare doar de sine. Vei remarca aprecieri în acest sens, iar acesta ar putea fi chiar modul în care vei ajunge la rezultatul pe care îl urmărești. Ține cont și de ceea ce își doresc cei din jur, astfel vei fi răsplătit.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Ești într-o perioadă în care tratezi lucrurile cu atitudine pozitivă și simț al umorului, iar acest lucru nu poate fi decât de apreciat. Continuă, vei avea doar de câștigat și, totodată, așa vei reuși să eviți stări neplăcute sau conflicte ce ar putea apărea. Momente frumoase îți rezervă și timpul liber, pe care ești gata să îl petreci alături de persoane dragi, la fel de optimiste ca tine.

Capricorn
Nu îți stă în cale nimic în ceea ce privește proiectele pe care ți-ai propus să le finalizezi în perioada următoare. Ești plin de energie și entuziasm, iar acest lucru este molipsitor, ceea ce nu poate crea decât o atmosferă frumoasă oriunde te-ai afla. Prietenii sunt dispuși să îți ofere sprijinul lor dacă ai nevoie, deci poți conta pe ei, ca de fiecare dată.

Vărsător
Ai de luat o decizie cu privire la finalizarea unui plan sau poate la achiziția unui bun de valoare. Te simți capabil să muți munții din loc pentru a-ți îndeplini o dorință, iar această atitudine pe care o adopți nu va face decât să eficientizeze activitățile pe care le desfășori. Este o perioadă optimă pentru rezolvări – vei avea reușite de tot felul, satisfacții maxime!

Pești
Așa visător cum ești, reușești, totodată, și să revii cu picioarele pe pământ atunci când este cazul. Te descurci de minune în gestionarea momentelor de tot felul, te adaptezi oricărei situații și ai grijă să fie toată lumea mulțumită și să nu existe nimic ce ar putea avea efecte negative, atât cât depinde de tine. Deci, cum să nu fii iubit și apreciat de cei din jur?

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: