HOROSCOP

HOROSCOP 27 august 2021

Berbec Nu puteți lucra sub presiune, așa că tindeți să fiți ceva mai individualiști la locul de muncă. Pe cont propriu vă coordonați mai bine și vă puteți rezolva sarcinile la timp. Sunteți foarte muncitori și aveți o răbdare care, în mod obișnuit, vă lipsește. Este foarte interesant cum reușiți să vă mobilizați și să lăsați la o parte impulsivitatea caracteristică.

Taur
Ați putea să vă odihniți sau să mergeți într-o mică excursie de familie pentru a vă reîncărca bateriile. Aveți timp și determinare să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus. Bucurați-vă de aceste momente de respiro, pentru că știți bine cât de rare sunt în viața voastră cotidiană! Important este că nu aveți timp să vă plictisiți.

Gemeni
Aveți putere de decizie în ceea ce privește planurile de viitor. Partenerul de viață și întreaga familie se bazează pe intuiția voastră și pe capacitatea de a alege corect. Vă doriți să nu dezamăgiți și aveți o oarecare presiune pe umerii voștri. Acest lucru va scoate la iveală tot ce este mai bun.

Rac
V-ați cam ieșit din ritm la locul de muncă, iar acest fapt nu poate trece neobservat de către cei din jur. Sunteți distrați și mereu cu gândul la vacanță. Ați putea să vă luați câteva zile libere și să profitați de o mică escapadă în afara orașului. Faptul că financiar nu sunteți deloc stabil vă poate da mari bătăi de cap.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Leu
În raport cu partenerul vostru tindeți să fiți destul de încordați, fapt care, de cele mai multe ori, vă consolidează relația. Vă place să fiți precauți și responsabili când vine vorba de sentimentele voastre. Nu sunteți genul de persoane care îşi pun sufletul pe tavă, fapt ce nu vă face deloc vulnerabili, ci întru totul stăpâni pe latura emoțională.

Fecioară
Sunteți puși pe fapte bune în această perioadă. Vă doriți ca toți cei din jur să fie fericiți și faceți tot ce ține de voi pentru acest lucru. Fecioarele sunt de un altruism ieșit din comun și simt o satisfacție personală uriașă când sunt utile celor din jur. Această atitudine binevoitoare ar putea deveni obiectul unor suspiciuni din partea celor din jur, pentru că nu i-ați obișnuit cu ea.

Balanță
Comunicați mult și vă faceți planuri pentru un viitor solid împreună cu partenerul. Aveți de gând să construiți împreună și să vă sudați relația. Balanțele au sentimente foarte puternice și o dorință imensă de evoluție. Viața de cuplu vă conferă unele dintre cele mai mari satisfacții și tocmai de aceea o puneți într-un plan principal.

Scorpion
Vizita unor prieteni mai vechi vă va da programul peste cap. Poate fi vorba de persoane dragi pe care nu le-ați mai văzut de mult, așa că merită să vă faceți timp pentru acestea, deși există riscul de a rămâne în urmă cu sarcinile de la job. Este posibil să aveți parte de experiențe noi foarte plăcute. Este important să uitați de stres și să nu vă mai faceți griji în mod excesiv.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
E o perioadă de tranziție între distracție și muncă. Ați încercat să le îmbinați, dar acum nu prea mai faceți față. Aveți grijă, ați putea fi epuizat și se recomandă să nu neglijați orele de odihnă. Cel mai bine este să vă faceți un program pe care să îl urmați. În acest mod, veți evita aglomerația și suprapunerile, dar și potențialele neplăceri.

Capricorn
Vă asigurați că la job sunteți la zi cu tot ceea ce este de făcut, vă preocupați de treburile casnice, iar partenerul de viață vă admiră pentru înțelepciune și devotament. Traversați, așadar, o perioadă stabilă din toate punctele de vedere. Încercați să vă mențineți așa pentru cât mai mult timp.

Vărsător
Vă concentrați foarte mult asupra stabilității voastre emoționale, pentru că aveți senzația că nu vă mai înțelege nimeni. Tindeți să aveți așteptări foarte mari de la cei din jur, tocmai de aceea dezamăgirile nu vor întârzia să apară. Fiți mai liniștiți și mai toleranți! Trebuie să vă menajați propria persoană, dar trebuie să vă limitați cererile în ceea ce îi privește pe cei din jur.

Peşti
Treburile casnice și cele de la locul de muncă vă solicită tot mai mult și vi se pare că nu vă mai ajunge timpul. Trebuie să vă organizați mai bine. Aveți aptitudinea de a face mai multe lucruri în același timp, așa că profitați, pe cât posibil, de aceasta. Încercați totuși să nu vă aglomerați și să nu vă luați prea multe angajamente.

 

 

Comentarii: