HOROSCOP

HOROSCOP 28 august 2021

Berbec Muncă, muncă și iar muncă. Îți sună cunoscut acest scenariu? Dacă da, atunci ar trebui să pui pauză și să te relaxezi pentru că ai nevoie de asta. Dacă vei refuza să iei o mică pauză, șansele să faci greșeli sunt destul de mari. Oricine are nevoie de momente de relaxare, așa că ar trebui să te gândești serios la asta.

Taur
Este momentul să lași de-o parte grijile care au legătură cu jobul și să te ocupi mai mult de tot ceea ce ține de spiritualitate. Sufletul tău are nevoie de atenție, așa că trebuie să faci lucruri care să îți aducă liniște și împlinire. Doar așa te vei putea încărca cu energie. Mergi la un spa, fă o plimbare în aer liber.

Gemeni
Este o zi în care distracția va fi pe primul plan pentru tine. Începi ziua cu multă energie și cu poftă de viață. Contextul astral te poate împinge să faci unele excese, astfel că ar trebui să iei în calcul acest lucru și să te controlezi ceva mai mult. Dacă urmează să participi la o petrecere, mare atenție la felul în care te comporți.

Rac
Nu vei fi o persoană prea sociabilă astăzi și vei avea tendința de a te retrage în bula ta. Cei care te cunosc sunt obișnuiți cu această latură a ta, însă pentru persoanele noi din viața ta, comportamentul tău va fi destul de dificil de înțeles, ceea ce înseamnă că le datorezi niște explicații.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Va fi nevoie să dai dovadă de diplomație în relația cu cei din jur. Nu intra în polemici și nici nu le atrage atenția celor care se încăpățânează să facă lucrurile greșit. Mai bine observi totul de la distanță. Nu este nevoie să intervii și nici nu ești dator să faci tu ordine în locul altora, s-ar putea să fii prost înțeles.

Fecioară
Dacă în timpul săptămânii au mai existat tensiuni în relația cu partenerul de viață, acum, situația va începe să se mai detensioneze. Comportamentul tău poate fi pus pe seama stresului asociat muncii. Trebuie să înveți să nu mai amesteci lucrurile și să lași la ușă toate problemele de la serviciu.

Balanță
Nu vei rezista tentației și vei rezolva câteva sarcini care au legătură cu jobul. Acest detaliu aparent nesemnificativ poate da naștere unui conflict de proporții în familie. Cei dragi îți pot reproșa că i-ai neglijat, astfel că va fi nevoie să te revanșezi. Nu-ți lipsește imaginația, iar când vrei să faci surprize, te pricepi de minune.

Scorpion
Evită să dai bani cu împrumut astăzi, mai ales dacă este vorba despre o persoană pe care nu o cunoști chiar foarte bine. Riști să nu îi mai primești înapoi și să te alegi cu o gaură în buget. De altfel, nici nu e genul tău, chiar de obicei ești generos. Fii mai atent și gestionează situația cu mare atenție.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Surprizele se țin lanț. Iar astăzi vei avea parte de o revedere emoționantă la care evident că nu te așteptai. Întâlnirea te va da puțin peste cap. Deși nu dai această impresie și pari mereu stăpân pe situație, în realitate ești o fire foarte emotivă și orice eveniment de acest gen ajunge să își pună amprenta asupra ta.

Capricorn
Astăzi ai putea intra în conflict cu o persoană din familie care îți va impune să ții cont de o serie de reguli vechi și care nu se potrivesc cu gândirea ta. Acest conflict între generații nu îți va face deloc bine. Și ar cam fi timpul se te împui și să faci cum îți dictează ție inima și mintea, mai ales că îți permiți să faci asta.

Vărsător
Dacă nu ai o relație, astăzi te va tenta să te întorci la o persoană din trecut care îți tot dă târcoale. Dar acest lucru se poate dovedi în viitor o greșeală foarte mare. Ar trebui să te gândești mult înainte de a face un pas de acest fel. De regulă, se spune că trecutul nu are nimic nou de spus.

Pești
Dacă ești în dilemă astăzi, atunci ascultă-ți instinctul. Doar așa vei putea să iei cele mai bune decizii, indiferent că este vorba despre viața privată sau chestii legate de serviciu. Deși ești genul de persoană care are nevoie mereu de ceva concret, va trebui să te mulțumești cu ceea ce îți dictează inima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: