LIFESTYLE

Monica Gabor, despărțire de dragul reclamei? Imaginea care spune tot

În ultima vreme, s-au umplut pagini cu așa-zisul divorț al Monicăi Gabor care a scos, la un moment dat, toate pozele cu Mr. Pink de pe Instagram și a dat fuga la sora ei, Ramona, în Dubai.

S-au scris povești cu motivele presupusei rupturi, au fost chiar și apropiați care au confirmat, mai puțin Irinel Columbeanu care a ținut să sublinieze cum că și dacă ar fi așa, sigur fosta lui soție și milionarul chinez se vor împăca.

Că a fost un episod pasager, că Monica a făcut-o deliberat, aruncând momeala ca să atragă atenția și să-i vândă parfumurile Ramonei, cert e că după ultimele informații, fosta doamnă Columbeanu a revenit ”la bază”, în Los Angeles!

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Fericită să îl văd!”

Ei bine, și de îndată ce s-a reîntors peste Ocean, oare ce a postat Moni pe rețelele de socializare? ”Fericită să îl văd pe Antony”, este mesajul scris de Monica Gabor pe Instastory în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul lui Mr. Pink.

Așadar, nici vorbă de o despărțire, iar relația dintre Moni și partenerul ei din ultimii zece ani nu s-a consumat și nu s-a încheiat.

Sau dacă ar fi vorba de o separare, n-ar fi nicidecum una definitivă, având în vedere că strictul Mr. Pink i-a permis fiului său să se vadă cu Monica.

 

 

Comentarii: