HOROSCOP

HOROSCOP 29 februarie 2024

HOROSCOP 29 februarie 2024

Berbec

Nimic nu îți stă în cale și te simți plină de energie în această zi. De altfel, astrele îți stau alături și te sprijină să iei mai multe decizii pentru viitorul tău. Nu uita că viața te poate surprinde oricând. Ar trebui să fii pregătită și pentru momentele care te-ar putea pune într-o situație neplăcută. Această zi s-ar putea să schimbe ceva în sufletul tău.

Taur

Taurii știu ce vor de a partenerul de cuplu, însă întâmpină probleme atunci când vine vorba de comunicarea sentimentelor pe care le au. S-ar putea ca în relația ta să intervină anumite probleme.

Neînțelegerile ar trbui rezolvate pentru a nu intra în luna martie cu ele. Ai la dispoziție puțin timp pentru a face o schimbare.

Gemeni

Îți pierzi răbdarea cu ușurință și încerci să te ascunzi în spatele unor măști. Este o perioadă destul de aglomerată și de agitată. Poate că ar fi bine să-ți pui ordine în gânduri. Încearcă să iei totul pas cu pas și să nu te lași copleșită de această perioadă. Lucrurile se vor schimba în bine treptat, scrie Astrology.com.

CITEȘTE ȘI: Glicemie ridicată: Cum îți arată mâinile că ai această problemă

Rac

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Racului sunt atenți la detalii în această perioadă. Vrei să schimbi ceva în viața de familie. Ai nevoie de multă răbdare pentru a vedea rezultatele. Încearcă să nu lași micile neplăceri să te supere. Vei trece cu bine peste orice impediment.

HOROSCOP 29 februarie 2024

Leu

Leii sunt atenți la oportunitățile care le apar în cale. Venus se află în casa carierei și te ajută să iei decizii mult mai clare în ceea ce privește viitorul tău profesional. Pas cu pas vei ajunge acolo unde îți dorești. S-ar putea ca în partea a doua a serii să primești și un mesaj important. O persoană din trecutul tău încearcă să ia legătura cu tine în această perioadă.

Fecioară

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de o zi liniștită. Această zi ar trebui să fie marcată de momentele frumoase pe care le petreci cu familia și prietenii. Astrele te sfătuiesc să te detașezi puțin de la grijile de zi cu zi și să te bucuri mai mult de momentele mici, simple, dar pline de însemnătate.

CITEȘTE ȘI: Doctorul recomandă: Persoanele cu aceste boli NU ar trebui să consume pâine

Balanță

Balanțele au nevoie de mai mult echilibru în viața lor. Astăzi s-ar putea să te simți dezorientată și pierdută. Oboseala pune stăpânire asupra ta, iar acest lucru te face să-ți pierzi concentrarea cu ușurință. Sunt momente în care pierzi din vedere cât de importantă este odihna. Încearcă să nu te obosești mai mult decât ar trebui.

Scorpion

Scorpionii sunt dornici să se distreze și să se bucure mai mult de timpul liber. Este o perioadă în care nativii sunt pui în situații complicate din cauza sentimentelor pe care le au pentru ceilalți. Dragostea nu este punctul tău forte în această zi. S-ar putea să treci printr-o despărțire destul de dureroasă.

HOROSCOP 29 februarie 2024

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să fie mai atenți la oamenii pe care îi au în viața lor. S-ar putea să fie trădați de cei de la care se așteptau cel mai puțin. Sunt puși la încercare și testați pe tot parcursul acestei zile, scrie YourTango.com. Săgetătorii trebuie să-și găsească tăria de a merge mai departe.

CITEȘTE ȘI: Efectul vitaminizant al fructelor de cătină

Capricorn

O vacanță nu sună rău pentru tine, dar această perioadă nu este potrivită pentru a face deplasări pe distanțe lungi. Încearcă să rămâi cât mai mult în preajma casei și a familie. S-ar putea să fie nevoie de tine într-o situație de criză.

Vărsător

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Vărsătorului sunt pregătiți pentru a face schimbări pe plan personal. Astrele arată că pentru Vărsători nu este deloc o perioadă bună pentru a face investiții semnificative. Aceștia trebuie să fie atenți cu banii lor.

Pești

Nativii Pești sunt dornici să vadă o schimbare pe plan personal. Totuși, ia în calcul că ceea ce îți dorești tu este realizabil, însă doar pe termen lung. Horoscopul lunii martie e totuși promițător. S-ar putea să te simți presată de timp. Ai mai multă încredere în tine și în acest proces de transformare.

Comentarii: