HOROSCOP

HOROSCOP 30 iunie 2022

Berbec Nu-ţi plac indecişii, de aceea eviţi să fii unul dintre ei. Adevărul e că te poţi baza oricând pe prieteni şi de aceea rişti, dar să fii în gardă! Parcă toată agresivitatea universului s-a adunat în rudele tale.

Taur
Dacă vrei să obţii ceva, du-te până în pânzele albe! Acest demers este valabil atât în relaţiile personale, cu membrii familiei şi cu persoana iubită, cât mai ales la locul de muncă.

Gemeni
Ai rezerve semnificative de energie şi nimic nu rămâne nerealizat. Ştii că nu trebuie să ataci proiecte mari, mai întâi faci calcule peste calcule şi apoi o investiţie mică, atât îţi permiţi. Imaginația bogată este o soluție.

Rac
Faci spectacol cu tenacitatea ta, ceea ce-ţi aduce faimă. Devii unul dintre liderii echipei, iar asta îţi aduce bucurie nu numai la locul de muncă, ci şi acasă, în sânul familiei.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Eşti mânat de dorinţa de a câştiga titlul de cel mai bun angajat. Va fi o luptă dură, fără îndoială, dar vei câştiga. Îţi testezi capacitatea de a nu reacţiona la intimidări. Trofeul pe care-l vei câştiga va fi mai mult o lecţie demonstrativă pentru gurile rele.

Fecioară
Eşti persoana potrivită pentru a stabili contacte noi, dar şi contracte care vor da rod rapid și vor conduce la rezultate concrete. Eşti un negociator bun, iar domeniul de formare şi educație îţi vine ca o mănușă.

Balanță
Scoate-ţi familia în oraş, la cinema, eventual, relaxează-te! Eşti bun în bucătărie, dar şi la pat, deci toate neînțelegerile din cuplu dispar ca prin minune.

Scorpion
Serile furtunoase duc, ca de obicei, la reconciliere pe pernă. Senzualitatea, complicitatea, tandrețea și bucuria ta de viaţă menţin cuplul vostru la cote maxime. Vei renunța la un eveniment.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Ai grijă să nu-i intimidezi pe cei din jurul tău în exercitarea creativității tale. Nu toată lumea trebuie să aibă neapărat aceeași ordine de zi ca tine. Spre seară, se anunță vizite.

Capricorn
Nu experimenta derapaje extraconjugale, gândește-te la consecințe! Îţi doreşti ca ceilalţi să se gândească la tine, dar nu din egoism, ci pentru că inima ta cere prietenie, plăcere, dragoste.

Vărsător
Nu lăsa furia slobodă, gândeşte constructiv, exprimă-te logic şi vei vedea că ai judecat greşit. Astăzi, vei beneficia de oferte de nerefuzat în ceea ce privește un nou loc de muncă.

Pești
Vei lenevi, dar gândul îţi este doar la proiectul pe care îl ai în cap. Vei fi gata să lupţi cu mult curaj şi determinare pentru realizarea lui? Normal, doar perseverența ta în a aprofunda subiectele care te interesează e remarcabilă.

 

 

 

Comentarii: