HOROSCOP

HOROSCOP 30 octombrie 2021

Berbec Se anunţă o zi plină din toate punctele de vedere însă asta nu îţi va consuma toată energia. Faci faţă fără probleme tuturor sarcinilor care apar pe parcursul zilei şi te vei bucura din plin de rezultate. Ești deschis unor discuții purtate din suflet cu cineva apropiat, dar întreaga zi vei reflecta asupra sfaturilor respective.

Taur
Relaţia amoroasă are nevoie de-o activitate care vă va aduce plăcere amândurora. Poate e momentul să încercați o activitate nouă, un curs de dans sau de înot care alungă rutina şi plictiseala. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Iubirea față de viață nu are limite, iar entuziasmul se manifestă prin trăirea prezentului și nicidecum a trecutului sau viitorului.

Gemeni
Cineva din cercul de prieteni încearcă să se apropie de tine şi să-ţi dezvăluie câteva secrete de care poate tu nu ştii sau nu ai habar. Fii receptiv însă cu ochii în patru în acelaşi timp, nu poţi să ştii niciodată ce se ascunde în spatele unui zâmbet frumos. Pe planul financiar îţi va merge bine în a doua parte a zilei, vei primi un bonus binemeritat.

Rac
Ziua bună se cunoaște de dimineaţă, așadar nu refuza invitațiile la tot felul de evenimente care ţi se vor adresa încă de la prima oră. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi care au foarte multe lucruri în comun cu tine. Deși ai obiceiul de a îți exprima orice sentiment, azi nu ai această nevoie, iar de aici pot degenera câteva mici conflicte.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
Dă frâu liber imaginației şi ocupă-te mai mult de hobby-urile pe care le ai! Acestea îţi vor spori încrederea în tine însuți şi te vor face să fii mai atent la detalii pe viitor. Din punct de vedere financiar, vei reuşi să-ţi echilibrezi cheltuielile, astfel încât să nu ai grija zilei de mâine.

Fecioară
Ai de dus la bun sfârşit mai multe sarcini care ţi-au fost date de către membrii familiei. Este important să le îndeplineşti însă nu uita că uneori este bine să-ţi exteriorizezi sentimentele dacă te simţi copleșit. Ziua debutează cu vești mult așteptate, dar care nu te mulțumesc.

Balanță
Astăzi este o zi productivă pentru tine şi vei avea energie să finalizezi sarcini în avans. Mergi pe principiul „nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”, iar asta îţi va elibera agenda pe câteva zile. E momentul potrivit să faci o pauză. Astăzi, ai inițiativa de a organiza o reuniune cu întreaga familie, dar nu vor participa toți. Întreaga zi ești tensionat, chiar dacă lucrurile decurg în ritmul lor normal.

Scorpion
Câștigi un premiu sau o sumă de bani la un concurs, iar asta îţi va ridica moralul de zi cu zi. Vei avea curajul şi hotărârea să spui „Nu!” celor care profită de altruismul tău. Ţi-ai dat seama la timp că ai întins un deget şi îţi va fi luată toată mâna. Slăbiciunea pentru ieșirile cu prietenii va genera conflicte în cadrul familiei.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Vei fi nevoit să faci anumite sacrificii pentru ca relaţia ta să meargă ca pe roate. Chiar dacă acum sunt unele lucruri care te neliniștesc, astrele se vor așeza în favoarea ta. Un zâmbet poate face minuni. Ai întotdeauna încredere în cei apropiați, iar asta poate fi un defect în unele situații.

Capricorn
Ambiția te poate copleși uneori şi îţi poate încărca programul inutil. Nu le poţi face pe toate în acelaşi timp, ştii bine că lucrurile merg ca unse atunci când îţi dai toată atenţia pe finalizarea unui singur lucru. Un coleg simpatic de la locul de muncă îţi va face ochi dulci. Se pare că se ivește o șansă amoroasă. Tu ştii cel mai bine ce ai de făcut.

Vărsător
Zilele libere pe care le-ai avut din diverse motive te-au cam lenevit. Nu-i nimic, ai avut timp să-ţi încarci bateriile ca să pornești cu brio pe toate planurile. Emani o energie pozitivă care va atrage oameni noi în jurul tău. Familia nu te va susține întotdeauna în ceea ce faci, așadar se recomandă să fii puțin mai independent.

Pești
Ai reuşit să înlături lucrurile inutile şi negative din viața ta, iar asta te face să te simţi mai ușurat. Cei din familie au nevoie de sprijinul tău, asta îţi va întări şi mai mult relaţia cu ei. Fie de dimineață, fie spre seară, un membru al familiei va iniția o discuție cu tine despre faptul că în ultima perioadă ai fost mult prea distras, uitând și de familie și de tine însuți.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: