LIFESTYLE

Începe scandalul pe bani între Reghe și Prodanca: ”Laurențiu și-a luat părțile lui fără acordul nostru!”

Cine credea că până la urmă nu va izbucni un mega-scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț s-a înșelat. Și asta pentru că acolo unde sunt bani mulți normal că apar neînțelegerile.

În plus, la felul în care au decurs ostilitățile, cu Prodanca negând până în ultima clipă că se vor despărți și negând că ar avea cunoștință de noua viață a lui Reghe, era clar că se va ajunge și la scandal.

Mai ales că, rănită în orgoliu după ce Reghecampf i-a dat voie amantei însărcinate să apară în presă, ba mai mult chiar el ar fi trimis poze cu ei împreună, Anamaria e decisă să nu-i dea un sfanț fostului soț.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Rămâne cu ce a luat!”

Sunt mulți cei care spun că declarațiile publice elegante pe care încearcă să le facă Anamaria Prodan despre divorț și despre bărbatul care a părăsit-o pentru alta sunt doar de ochii presei.

Și că sexy-impresara fierbe. Ba mai mult, toate provocările lansate ca Reghe să-și facă publică relația n-ar fi fost decât capcane ale Prodancei, care și-a pregătit astfel o apărare beton la procesul de divorț, în ceea ce privește un eventual partaj.

„Averea pe care eu o am este moştenire de la mama mea. Laurenţiu şi-a luat fără acordul nostru părţile lui. În momentul acesta noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat.”, a mărturisit Anamaria Prodan într-un interviu pentru România TV.

 

 

Comentarii: