HOROSCOP

HOROSCOP 31 decembrie 2018

Foto: Pinterest.com

Berbec

Închei un an greu, de luptă, dar în care ai reușit să treci cu brio de toate provocările. Finalul de an te ajută să privești înapoi cu mult curaj și să-ți dai seama ce răzbătător ai fost, câți oameni noi ai cunoscut, cât de mult s-a îmbogățit bagajul tău de cunoștințe și relații, deci de la anul vei putea să te folosești cu ele cu și mai mult succes.

Concluziile pe care le poți extrage acum sunt excelente, pentru că ai avut parte de câteva momente cu adevărat tensionate, dar în care ai reușit să-ți impui valoarea, autoritatea, supremația, tenacitatea, puterea.

Preia din anul care se încheie ambiția, curajul de a lupta cu piedicile vieții și mai ales bucuria de a fi printre oameni. Vezi câți oameni sunt alături de tine, pentru că pe ei te vei putea baza și în 2019

Taur

A fost un an în care ai reușit să lupți cu propria ta comoditate, cu propriul confort personal, în care, desigur, te-ai simțit bine, dar au existat suficiente provocări care nu te-au lăsat să te culci pe o ureche, atunci când mergea bine, ci să lupți mai departe, cu mari scopuri în minte.

Acum îți poți da seama că asupra unor planuri nu te-ai aplecat suficient de curajos, și ar fi bine să așezi acele vise în prim plan pentru la anul, pentru că vei avea alte instrumente de lucru la dispoziție.

Cel mai mare inamic al anului care se încheie a fost deci… lenea – spune-i mai frumos: comoditatea – și rezoluția pe care ți-o stabilești pentru 2019 exact spre acest punct slab se îndreaptă: să iei mai mult taurul de coarne, să fii mai activ, mai implicat, mai mobil, mai muncitor, să faci sport, să treci la fapte, să ai curajul marilor decizii, să înveți ceva nou, să nu lași timpul să treacă fără să faci ceva folositor.

Gemeni

Retrospectiva anului pe care o faci acum are un efect mobilizator asupra ta, pentru că reușești să scoți la lumină doar marile tale realizări, și au fost destule!

Din aceste succese extragi energia și motivația pentru noul an, pentru că ajunge doar să repeți rețetele din 2019 pentru a avea parte de încă un an de top!

Dacă mai vin și laude bine meritate din toate părțile – consideră urările care vin spre tine acum un mod de a ți se aprecia realizările din anul 2018 – cu atât mai motivat intri în noul an, cu alte mari planuri în cap, cu alte mari țeluri la orizont, și cum în 2018 ai reușit să atingi atât de multe, poți reuși și mai multe în 2019. Bilanțul e unul de vârf, care te stimulează, te îmbărbătează și îți răspunde la întrebarea: vezi că poți?

CITEȘTE ȘI: Studiul care vizează TOATE femeile: Legătura dintre orarul de somn şi cancerul la sân

Toate femeile trebuie să ştie: Activitatea cea mai eficientă împotriva cancerului la sân

Rac

Trăiești din plin finalul de an, și cum tu ai o relație cu totul specială cu trecutul, reușești, numai tu știi cum, să treci în revistă fiecare zi a anului care se încheie.

Îți aduci aminte de o mulțime de lucruri prin care ai trecut în 2018, dar cel mai mult îți aduci aminte de finalurile acestui an. Dacă ai încheiat un proiect, dacă ai terminat o relație, dacă ai finalizat un mare plan, toate aceste finaluri de drum contează pentru tine acum, pentru că îți permit să te gândești la alte sensuri de mers.

Nu te preocupă ceea ce e deja pe rol, acele planuri în desfășurare care merg bine, ci te gândești mai mult la tot ce a ajuns la final, ori ca să le mai dai o nouă șansă în 2019, ori s-o iei complet de la capăt, cu noi instrumente la dispoziție. Gândește-te: ce s-a încheiat în 2018? Ca să repornești mașinăria în același plan în 2019, cu alte forțe și altă motivație la purtător

Leu

Este o zi în care simți nevoia să te retragi un pic pentru a sta de vorbă cu tine însuți și nu poți face asta eficient dacă în jur e vânzoleală. Îți găsești acel loc izolat și intim în care ești doar tu cu tine pentru a trece în revistă anul care se termină.

Cele câteva momente de liniște, de meditație, de concentrare asupra propriei vieți, te ajută să scoți la lumină o mulțime de lucruri frumoase care s-au întâmplat în 2018.

Ai trecut prin câteva momente de top, în care te-ai remarcat, ți-ai împlinit visele, ai pus mâna pe succes, ai primit laurii victoriei, și de aici îți extragi seva pentru reușitele anului care începe acum.

Nu folosi izolarea pentru a scoate la iveală micile eșecuri, ci doar marile realizări, pentru că ele te vor alimenta cu energie pozitivă din belșug pentru 2019.

Fecioară

Finalul de an trezește în tine noi vise, noi planuri pentru la anul. Ai avea vreo 3 mari dorințe de atins în 2019 și ai toate șansele să le vezi materializate mai ceva ca în visele tale.

Orice e posibil în 2019, deci, dacă tot stai să-ți programezi noul an în detaliu, nu stabili obiective fixe, nu le trasa tu chiar toate căile de mers până acolo, ci mai lasă lucrurile un pic și la voia întâmplării pentru că pot ieși chiar mai bine decât ți-ai imaginat tu acum.

Nu fi atât de exact în detalii, chiar dacă asta e firea ta, deoarece aceste mari planuri pot evolua și pe căi pe care tu nu le poți controla, descoperind că există și alte variante, la care tu nu te-ai gândit.

Propune-ți 3 mari țeluri pentru 2019, asta da, dar nu stabili deja și strategia cu care le vei atinge. Acest lucru lasă-l la voia hazardului, pentru că cine știe ce-ți aduce?

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să bei pentru un ficat sănătos: Șapte ceaiuri care înlătură acumulările de grăsime

Top 5 fructe care ajută ficatul şi rinichii

Balanță

Un mare vis se naște la trecerea dintre ani, un vis cu iz existențial, de care consideri că depinde întreaga ta viață, tocmai de aceea îi acorzi o atenție cu totul specială.

Stai și îl imaginezi în detaliu, trasezi direcția pas cu pas, ca la carte, pentru că îți pui toate speranțele în acest mare plan. Recunoști însă că, pentru a-l împlini, mai ai ceva de învățat, mai e nevoie de ceva experiență de viață, și trebuie să găsești oamenii de la care poți primi îndrumarea cea mai potrivită.

Poate trebuie să urmezi o școală, să asculți de un superior, un mentor, un profesor, sau doar să ceri sfatul părinților, ca atare nu insista să faci totul singur.

Dacă tot ți-ai stabilit obiectivul atât de important, gândește-te și de ce instrumente ai nevoie pentru a-l concretiza. Prima pe listă este cunoașterea, ca atare ce te poate ajuta s-o dezvolți?

Scorpion

Intri în noul an cu un soi de inocență, ca un copil nou născut care nu duce după el nici frustrări, nici emoții negative, nici probleme din vechiul an.

Ești complet curat, complet eliberat de balastul inutil pe care l-ai adunat. Eventual fă un fel de baie purificatoare înainte de a intra în noul an, și imaginează-ți că odată cu apa se duc la canal toate supărările din 2018.

Nou născut, ai mintea liberă pentru noi direcții, ești pregătit să primești noi și noi informații care să te transforme în omul care dorești să devii.

Nu contează ce lași în urmă, ci acum e important doar terenul complet liber pe care poți planta în voie tot ce dorești. Cu entuziasm, cu bucurie, cu încredere, și mai ales cu răbdare, pentru că nicio recoltă nu se coace peste noapte!

Săgetător

Pui mare preț pe prezența prietenilor în viața ta și anul care se încheie e posibil să fi adus câteva surprize în acest sens. Ori ți-ai mărit cercul de prieteni cu câteva figuri noi, de la care ai mari așteptări, ori dimpotrivă, ai pierdut prietenia unor persoane, care au dovedit că nu merită afecțiunea ta.

Intri în noul an cu vise mari în acest plan, cu dorința de a socializa mai mult, de a te apropia de oameni, de a comunica, de a-ți oferi serviciile cât mai multor oameni care ar putea avea nevoie de tine, de a-ți lărgi cercul de prieteni și cunoștințe, de a forma o rețea mai solidă de cunoștințe pe care te poți baza, dintr-o mai mare nevoie de relaționare.

Deși și 2018 e posibil să fi oferit ceva daruri în acest sens, ești avid de socializare și intri în 2019 cu o listă întreagă de dorințe care gravitează în jurul aceluiași subiect: relația ta cu lumea!

CITEȘTE ȘI: Simplu şi delicios: Cum să prepari acasă cea mai bună ciorbă rădăuțeană/ REŢETĂ

De ce este bine să pui leuştean în ciorbă?

Capricorn

O viață decentă necesită și un venit decent, de aceea te preocupă foarte mult banii familiei, privind spre 2019. Intri în noul an cu o listă întreagă de dorințe legate de o viață mai confortabilă, mai îmbelșugată, mai stabilă, și acest lucru are nevoie de bani, desigur.

Ai toate șansele ca 2019 să fie un an mai bogat din punct de vedere financiar, dar important e și cum iei startul: să faci trecerea spre 2019 cu optimism, cu încredere în mai bine, să vezi totul în ascensiune, cum crește, cum se dezvoltă, cum înaintează, și să crezi în capacitatea ta de a duce la îndeplinire toate aceste planuri.

Atitudinea ta de învingător contează, deci ce spui la trecerea dintre ani: se poate mult mai bine!

Vărsător

Ultima zi a anului te găsește pe drum. Dacă nu efectiv în călătorie, pentru a ajunge la o destinație unde vei petrece revelionul, atunci pe un drum al vieții, care duce undeva! Unde duce, încă nu știi foarte bine, dar mergi mai departe extrem de curios să vezi ce te așteaptă.

Așa va fi și trecerea dintre ani, ca un puzzle pentru tine, pentru că îți pui tot felul de întrebări cu privire la ce te așteaptă, la ce-ți aduce 2019. Discuțiile tale cu ceilalți participanți la revelion tot în jurul acestor mari semne de întrebare gravitează.

Pentru că ești avid de cunoaștere, citești o sută de horoscoape din ziare și de pe internet, pentru că vrei să știi, nu vrei să lași anul care vine într-o ceață neclară.

Vrei să știi, iar informațiile care ajung la tine chiar azi au darul de a-ți face călătoria prin 2019 mult mai plăcută. Afli informații bune, pozitive, promițătoare, și ele te încarcă de optimism pentru un an și mai bun prin călătoria vieții tale.

Pești

Privești foarte serios și la anul care se termină, gata să extragi niște concluzii mature. Ești destul de mulțumit de 2018, se citește pe chipul tău un fel de satisfacție, de liniște, de siguranță că ai făcut ceea ce trebuie.

Dar privind spre 2019 îți dai seama că ar fi bine să faci niște modificări, pe ici, pe colo, prin părțile esențiale. Îți propui niște obiective, dar ești conștient că nimic nu ți se oferă pe tavă ci, pentru a obține ceva, trebuie să și dai ceva.

Există niște condiții acolo – se va întâmpla așa, dacă… – și exact ce urmează după acest DACĂ te preocupă pe tine acum cel mai mult. Vei fi mai fericit… dacă schimbi jobul, dacă slăbești, dacă schimbi alimentația, dacă te implici mai mult, dacă înveți ceva nou, ș.a.m.d.

Ca atare dorințele tale pentru 2019 trebuie să țină cont de toate aceste condiții obligatorii, și totul va fi bine… dacă vei respecta aceste condiții!

Comentarii: