HOROSCOP

HOROSCOP 31 octombrie 2020

Berbec Deşi nu-ţi place ceea ce primeşti, nu ai încotro şi trebuie să te mulţumeşti cu atât. E bine să ai vise măreţe, să ridici standardele cât mai sus, dar dacă nu ajungi la ele, ai putea aluneca spre decepţie şi nu ai nevoie de asta. Azi e bine să accepţi ceea ce ai, ceea ce ţi se oferă, şi să lupţi mai departe să obţii ceea ce inima ta îşi doreşte atât de mult. Sunt sacrificii trecătoare care te ajută să treci peste momente în care chiar nu poţi obţine ceva mai bun de atât, dar continuă să mergi mai departe concentrat la scopul cel mai înalt pe care, odată şi-odată, eşti convins că îl vei ajunge. Dar nu acum: acum eşti mulţumit cu mai puţin.

Taur
Ceea ce pare, la prima vedere, un impas, se va dovedi a fi de fapt un succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profita de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde şi îl rezolvi mai bine decât credeai că poţi. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conştient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe nişte probe imposibile, ci ca pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

Gemeni
Dragostea poate fi cea mai ciudată surpriză a acestei zile. Poţi primi un semn complet neaşteptat de la o persoană faţă de care nutreşti sentimente de iubire şi care nu a reuşit până acum să se apropie prea mult de tine. Nici nu ştii cum îţi dă un telefon şi te invită să la o cafea! Da, cam aşa pot fi noutăţile sosite ca din senin, care te pot lua complet prin surprindere şi care îţi vor face inima să bată din ce în ce mai tare.

Rac
Greu de spus în ce ritm evoluează un plan în care ai şi tu un rol de jucat, pentru că ai parte şi de progrese vizibile, dar şi de hopuri enervante succesiv. Dacă ceva a mers foarte bine o perioadă, acum ajunge pe un nivel în care stagnează, înaintează ca melcul, dar poate nu te deranjează această pauză. Îţi mai tragi şi tu sufletul după ce ai tras tare o vreme, ca atare nu insista să duci azi mai departe ceea ce, momentan, stă pe loc. Ai şi tu nevoie de detaşare, să ieşi din miezul evenimentelor, şi să priveşti la rece unde s-a ajuns.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Gândeşte-te la ce nu ai reuşit să rezolvi corect ceva în ultima perioadă, acum e timpul adecvat să găsești o soluție teoretică prin care să repari ceva retroactiv. Dacă ai greşit faţă de cineva, dacă ai rănit cu o vorbă sau cu o faptă, dacă nu ai spus adevărul într-o situaţie şi conştiinţa te trage de mânecă, fă acum un efort şi recunoaşte greşeala. Vei fi iertat şi te vei elibera de o mare povară de pe suflet. Poţi face asta, deci grăbește-te să restabileşti ordinea corectă.

Fecioară
Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găseşti un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Nu ai pretenţii imense de la ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ci reuşeşti să zâmbeşti de la un fleac dar care apare într-un ambalaj atât de plăcut, încât ţi se pare fantastic! Nu pretinde lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci poţi descoperi un motiv să te simţi bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care te întâlneşti azi: o vizită la magazin, un film la televizor sau o cafea băută în familie pot avea efecte binefăcătoare!

Balanța
Nu te înţelegi cu nimeni, doar familia e alături de tine necondiţionat şi îţi ţine partea, orice ai spune! Nu pune la suflet criticile şi afronturile care vin azi de la lume, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul tău de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobări şi susţinere. Bazează-te pe ei dacă vrei să ai o zi de succes, pentru că ei te vor urma indiferent de cât de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

Scorpion
Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită. Chiar simţi lumina caldă a iubirii care te învăluie atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune şi oferi şi tu la fel de mult înapoi. Datorită lor, vei trăi momente de vârf, în care schimbul de vorbe bune, de încurajări sincere, de poveşti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevărată vor fi la cote maxime. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Joci rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea ta bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspiraţie pe care l-ai expus şi altora şi s-au adunat repede şi alţi adepţi care au considerat că ideea ta e profitabilă şi merită pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ai dat startul într-un moment potrivit şi acum vă uniţi cu toţii forţele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toţi au de câştigat de pe urma iniţiativei tale, dar satisfacţia ta majoră e că ţi se recunoaşte rolul cheie iar mulţumirile tuturor se îndreaptă cu recunoştinţă spre tine.

Capricorn
Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor salvator, se va dovedi a fi, mai degrabă, o mare complicaţie, semn că uneori nu e bine să te bazezi pe alţii, pentru că ei pot încurca şi mai mult lucrurile. Ar fi de preferat să te descurci singur în orice situaţie, pentru că unii nu sunt atât de pricepuţi pe cât se laudă, iar tu ai mai multe talente decât ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe când, dacă depinzi de alţii, rişti să baţi pasul pe loc şi, mai apoi, să repari ceea ce strică aceştia. Nu cere sau nu aştepta sprijin din afară, pentru că nu ai nevoie de aşa ceva!

Vărsător
Dacă ai ajuns într-un impas, caută atent unde se află greşeala şi recunoaşte-o, pentru că n-are rost să ascunzi gunoiul sub preş. Om eşti şi tu şi a greşi e omeneşte, deci acceptă-ţi slăbiciunile şi limitele aşa cum sunt ele, fără a o face pe grozavul. La fel ca orice om mai calci alături, mai faci gafe infantile, dar pe care le poţi repara imediat. Primul pas e să priveşti adevărul în faţă cu realism, să nu-l mai respingi cu atâta vehemenţă. Tu ai comis-o, deci recunoaşte-ţi vina şi pune mâna pe unelte ca să redresezi situaţia prin forţe proprii.

Pești
Dacă te înconjori de oameni de aceeaşi vârstă cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizantă, deoarece schimbul de idei şi confruntarea de forţe ar putea ajunge la apogeu, dar într-un sens constructiv. Fiecare contribuie în felul său la succesul unui proiect comun şi vă stimulaţi perfect unii pe alţii ca să faceţi paşi mari spre scopul final. Competiţia, chiar dacă se mai simte pe alocuri, are scopul de a vă ambiţiona unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun în fiecare, ca atare va fi o plăcere pentru tine să-i mai provoci din când în când pe cei din jur cu un dram de ironie, ca să fii sigur că îi atragi şi pe ei în proiectul care merge atât de bine.

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

Comentarii: