LIFESTYLE

Ilie Năstase a luat jumătate de milion de euro pe vila din Dorobanți! A scăpat de energiile negative!

Ilie Năstase a primit vila din Dorobanți pe timpul lui Nicolae Ceauşescu. Pentru merite deosebite în sport, el fiind primul lider din istoria clasamentului ATP. În casa din buricul târgului, și-a dus toate nevestele și într-un final, n-a rămas cu niciuna. Până la cea de-a cincea doamnă Năstase care a pus piciorul în prag.

“Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată.
Nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie.

Am decis să plec, stau într-un apartament în Pipera, iar el e binevenit oricând”, spunea Ioana Năstase, anul trecut, pentru Click!.

Ioana a încercat să facă tot ce trebuie, de la renovat, la sfeștanie, ba chiar l-a dus și pe Ilie la biserică, însă într-un final, s-a lăsat păgubașă. Și l-a convins pe Ilie să se mute cu ea la Constanța.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Își face altă casă!

Ceea ce n-a știut nimeni e că Năstase n-a mai vrut să păstreze casa cu toate amintirile ei. Și deși toată lumea era convinsă că, până la urmă, fostul sportiv va lăsa casa moștenire fiicelor sale, Emma şi ­Alessia, din căsnicia cu Amalia, nu a fost deloc așa.

Și nici apropiații nu au știut că, în mare secret, anul trecut în noiembrie, Ilie a negociat vânzarea vilei. “Da, este adevărat. Ilie a vândut casa. A făcut tranzacţia anul trecut însă, nu ştiu suma, nici nu mă interesează. Sunt banii lui.

Eu am banii mei, iar maşina primită de ziua mea nu a fost cumpărată cu banii de pe casă. Ilie are încă venituri, contracte pe sume bune şi cu aceia a fost luat ­Bentley-ul. Cu banii de pe casă Ilie îşi face altă casă. Caută teren”, a declarat pentru Click! Ioana ­Năstase.

 

 

 

 

Comentarii: