HOROSCOP

HOROSCOP 4 august 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec

Cândva ai emis judecăţi foarte aspre la adresa cuiva şi tot duci după tine resentimentele. Azi ceva îţi spune că te-ai pripit, că ai judecat greşit nişte cuvinte fără să analizezi unde era adevărul.

Azi ai putea descoperi unele indicii care îţi atrag atenţia că ai greşit în felul cum ai reacţionat şi vezi că adevărul era undeva la mijloc. Recunoaşte că ai judecat pripit şi întinde o mână spre reconciliere faţă de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Şi el abia aşteaptă să iasă adevărul la lumină şi să reluaţi relaţia pe un teren paşnic şi armonios. Lasă garda jos şi renunţă la orgoliu, pentru a vedea clar adevărul.

Taur

Nu-i picta pe cei din faţa ta în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relaţiile în care eşti implicat te ajută să le dezvolţi pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din faţa ta, ca atare cunoaşte-l mai bine înainte de a-l caracteriza şi eticheta.

Azi ai putea fi tentat să-l priveşti prin nişte ochelari care îi schimbă acestuia culoarea, deci dă jos ochelarii şi vezi cu ochii tăi, aşa cum e el cu adevărat. Nimeni nu e perfect, tot aşa cum nimeni nu e demn de critică pe nedrept, deci fii just în aprecieri.

Gemeni

Priveşte la cei mici cât de sincer oferă ceea ce ai ei de oferit. Nu aşteaptă nimic în schimb, şi ar fi bine să te comporţi şi tu ca şi ei, cu aceeaşi deschidere, cu aceeaşi inocenţă, cu aceeaşi bucurie de a dărui. Nu oferi nimic sperând recunoştinţă sau cine ştie ce recompense, cândva, pentru că gestul tău de generozitate nu merită cântărit în acest mod: ce obţin sau ce-mi dai dacă-ţi dau?

Nu e o investiţie aici, e o ofertă altruistă, care nu cere absolut nimic înapoi. Ţi-ar ajunge doar zâmbetul celui care primeşte gestul tău, liniştea de pe chipul lui, eventual şi problema sa rezolvată, deci dedică-te cu inima deschisă. Da, gratis, pro bono!

CITEȘTE ȘI: Un adevărat coşmar pentru orice femeie: Cum recunoşti sindromul ‘băiatul mamei’ la un bărbat

Adevărul despre orgasmul feminin. Experţii dezvăluie tot ce trebuie să ştii

Rac

Joci un rol important într-un grup de persoane copleşite de emoţii negative. Unii se plâng întruna, alţii vorbesc doar de probleme, lipsuri şi necazuri, unii îşi deşartă bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tău e că rămâi lucid şi raţional în ciuda acestei atmosfere sumbre.

Gândeşti limpede ce trebuie făcut în orice situaţie nefastă care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea să te asculte, are numai de câştigat de pe urma sfaturilor tale. Neimplicat emoţional în problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

Leu

Uneori e nevoie de o veste şocantă ca să revii cu picioarele pe pământ mai repede, dar nu înseamnă că trebuie să te sperie o astfel de idee. E mult mai bună o intervenţie abruptă, dar salvatoare, decât să tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfârşit.

Bucură-te că a apărut acest moment, care da, explodează ca o bombă, dar după aceea vezi realitatea mult mai bine şi poţi să iei măsuri mult mai prompte. După erupţie, relieful capătă altă formă, decorul arată altfel iar cenuşa sedimentată devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveşte această situaţie ca pe o măsură benefică, nu ca pe un motiv de stres şi griji suplimentare!

Fecioară

Horoscop 4 august 2020. Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu tine, de aceea devine frustrant că trebuie să baţi pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul să-ţi taie ţie elanul.

Insistă, luptă cu cei care ţi se opun azi cu încăpăţânare, pentru că ai ghinionul de a atrage alături de tine doar oameni pesimişti, negativişti, neputincioşi, care, la toate propunerile tale, spun doar că nu se poate. Fii tu un exemplu demne de urmat, pentru a le demonstra suspicioşilor că da, se poate, dacă vrei cu adevărat şi dacă şi lupţi pentru asta!

CITEȘTE ȘI: Veștile așteptate de toți elevii: Cum se face școală din septembrie, potrivit recomandărilor autorităților medicale

Vărsăturile la copii: Cum să îți dai seama când trebuie să mergi la doctor

Balanţă

Nu e genul tău să stai şi să pierzi vremea într-un dolce far niente apetisant, chiar dacă, recunoşti, e nevoie şi de astfel de momente, dar nu acum!
Azi e o zi în care poţi rezolva atât de multe lucruri care-ţi apasă pe umeri, încât ar fi păcat s-o laşi să treacă fără să faci nimic. Ia taurul de coarne, pune mâna pe unelte şi începe să mai ştergi de pe lista de sarcini sau restanţe câte un punct, vei vedea la finalul zilei de cât de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru că ai luptat cu uşoara apatie şi lipsă de chef pe care ai resimţit-o dimineaţă, e o chestiune de voinţă să depăşeşti lenea şi să te apuci de ceva constructiv.

Scorpion

Dacă te-ai înconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea că şi gândurile tale se vor molipsi de aceeaşi stare de bine. Încarcă-ţi vocabularul numai cu vorbe cu un conţinut motivant şi pozitiv, spune doar da, pot şi vreau, şi vei descoperi la finalul zilei că optimismul a pus stăpânire şi pe vocea ta interioară.

Da, acea voce interioară care adeseori te face să te îndoieşti de puterile tale, cea care nu te lasă întotdeauna să acţionezi, acum sună altfel şi te stimulează cu cele mai puternice afirmaţii pozitive. Ajunge doar să le inserezi adânc în conştiinţa ta şi de acum înainte frazele tale vor începe doar cu da.

Săgetător

Nimereşti într-un mediu foarte violent, în care se spun lucruri dure, se apelează la nervi, ceea ce tensionează relaţiile cu cei care îţi apar în cale.

La asemenea tratament sever, ar fi bine să-ţi ţii şi tu sub control nervii, pentru că atmosfera creată poate fi de fapt scânteia unui scandal şi mai mare, pentru că şi tu eşti iritabil şi-ţi sare ţandăra imediat. E nevoie de o imensă toleranţă din partea ta, deşi ţi se vorbeşte urât, dar decât să torni şi tu gaz pe foc, mai bine te retragi cât timp este încă linişte.

CITEȘTE ȘI: Fructul verii: Trucurile care te ajută să alegi un pepene dulce, chiar dacă nu îl încerci

Ce să mănânci pentru a transpira mai puțin

Capricorn

Prietenul la nevoie se cunoaşte, ca atare azi poţi privi cu încredere în jurul tău, ca să vezi pe cine te poţi baza la nevoie. Ajunge doar să arunci o vorbă că ai avea nevoie de un sfat şi atunci vei vedea cine sare în sprijinul tău.

Nu aştepta un miracol din senin, pentru că nu se va întâmpla nimic dacă nu recunoşti sincer că nu ştii ce trebuie făcut într-o anumită situaţie complicată. Trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui fără jenă că nu ştii, că nu ai soluţii la problema respectivă. Cineva va fi alături de tine trup şi suflet şi te va îndruma pas cu pas, împărtăşindu-ţi din propria sa experienţă.

Vărsător

Eşti în faţa unui proiect nou ce te entuziasmează la maximum, de aceea investeşti toate resursele tale de inspiraţie şi de creativitate doar în această direcţie.

La asemenea investiţie de energie, e şi normal să apară repede şi rezultatele foarte bune, ca atare te implici trup şi suflet şi măreşti pasul, pe cât posibil, ca să primeşti deja laudele visate. Poate fi vorba şi de o şansă rară de afirmare în faţa unor persoane care, de acum înainte, te pot privi cu alţi ochi, vorbind despre tine în termeni elogioşi. Meriţi felicitări pentru ceea ce faci!

Peşti

Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi, ştii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeală! Supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmări nedorite cum ar fi sancţiuni, mustrări sau critici mai mult sau mai puţin meritate.

La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine să le respecte întocmai, fără comentarii inutile. Cel puternic impune regula principală a acţiunilor acestei zile iar tu eşti un simplu executant.

Comentarii: