HOROSCOP

HOROSCOP 4 decembrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Cei care te cunosc cu adevărat știu că îți face plăcere să faci lucruri doar de la sine putere, fără a le cere părerea și altora. Încearcă să te gândești la implicații și apoi să acționezi. Norocul îți surâde astăzi, dar nu se recomandă să-l forțezi.

Taur
Ziua ta începe cu o veste pe care o așteptai de ceva vreme și care se dovedește a fi foarte bună. Datorită acesteia vei fi plin de chef de viață pe tot parcursul zilei. În ceea ce privește planul profesional, ești de neoprit, realizezi tot ce îți dorești, iar rezultatele nu încetează să apară.

Gemeni
Astăzi, ești hotărât: totul sau nimic. Finanțele reprezintă un impediment major care te face să regreți unele investiții care nu au dat roade. Ambiția și abilitatea ta de a rămâne motivat vor atrage alte surse de venit către tine, pe lângă cel principal. Este o fază trecătoare.

Rac
Se recomandă să asculți cu atenție sfaturile pe care le vei primi în cursul acestei zile, unele îți vor fi de un real ajutor. Trebuie să ai mai multă încredere în familie și prieteni, cu toții încearcă să te ajute să depășești pasa proastă prin care treci.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Uneori, ai tendința să fii puțin risipitor. Ar trebui să fii mai atent în ceea ce privește investitul banilor, oricând se poate ivi o oportunitate, cu siguranță ți-ai dori ca în acel moment să dispui de resursele materiale necesare pentru a profita de aceasta.

Fecioară
Ți se oferă o provocare la serviciu căreia îți este greu să îi reziști. Nu-ți pune prea multe speranțe în acest proiect. Este posibil să fie doar o înscenare, iar gloria să fi fost demult deja culeasă de alții. Mai bine te-ai ocupa de altceva.

Balanță
În ultima vreme, viața ta a luat-o la goană, abia dacă ai timp să mai respiri. Nu îți face probleme; în curând, apele se vor liniști și vei avea ocazia să admiri tot ceea ce te-a ținut atât de ocupat, iar rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.

Scorpion
De ceva vreme, stai prost la capitolul comunicare. Ai ocazia astăzi să rezolvi niște neînțelegeri apărute din cauza acestei comunicări deficitare. În ceea ce privește viața sentimentală, totul merge ca uns, problemele tale de comunicare nu au afectat deloc relația cu partenerul.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Săgetător
Toți cei dragi apelează la tine ca să îi ajuți să depășească anumite probleme. Ești total implicat în găsirea unei soluții însă această implicare te va epuiza. Cu toate acestea, satisfacția că ai fost de folos celor din jur îți încarcă bateriile.

Capricorn
O ofertă de job te face să te gândești serios astăzi dacă să accepți sau să refuzi. Nu-ți place să părăsești un loc unde cunoști deja toate procedurile. Gândește-te totuși că ai un simț puternic de adaptare latent care ți-ar putea aduce venituri în plus.

Vărsător
Munca depusă în ultimul timp îți va fi răsplătită. Se poate chiar să ai parte de o promovare sau o mărire de salariu. Continuă să muncești la fel ca până acum, ai făcut doar impresii bune. Nu te aștepta să fii împins de la spate.

Pești
În planul familial, s-ar putea să se ivească o problemă. Aceasta îți va tulbura puțin liniștea însă relația deja puternică pe care o ai cu membrii familiei se va consolida și veți reuși să treceți împreună peste acest impas.

 

 

 

 

 

Comentarii: