LIFESTYLE

Prodanca amenință cu poliția după ce pozele cu ea goală au devenit virale pe Internet: ”Știu cine le-a dat!”

A fost iureș mare de câteva zile, după ce au început să circule în online poze cu Anamaria Prodan dezbrăcată complet. Poze pe care impresara spune că i le-ar fi trimis în luna septembrie încă soțului ei, Laurențiu Reghecampf, și nimănui altcuiva.

Așadar, Prodanca arată cu degetul către bărbatul care a părăsit căminul conjugal de câteva luni și care acum trăiește, pe față, o altă relație, cu o altă femeie. Mai bine-zis, vedeta insinuează că rivala ei ar fi fost cea care ar fi aruncat pozele nud cu ea în spațiul public.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Am vorbit cu avocații!”

Sexy-impresara a reacționat rapid, precizând pentru spynews.ro: „Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală.

El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți să insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”.

„La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai spus fosta vedetă tv.

Care va trebui să apară și ea în curând la instanță, acolo unde ar fi fost chemată de amanta soțului ei. Partenera lui Reghe ar fi angajat o casă celebră de avocatură ca să o dea în judecată pe Prodanca pe care o acuză că i-ar fi spart conturile de pe rețelele de socializare și ar fi denigrat-o, ulterior.

 

 

 

Comentarii: