LIFESTYLE

Vica Blochina, lovită de o basculantă: ”Mi-a făcut mașina praf!”

Ziua de astăzi n-a fost una prea bună pentru fosta balerină Vica Blochina. Chiar ea a fost cea care a făcut anunțul pe Instagram, acolo unde le-a împărtășit prietenilor ei virtuali că a trecut prin clipe teribile de dimineață.

Mașina de sute de mii de euro a vedetei a fost implicat într-un accident de circulație, în Capitală, iar de vină ar fi șoferul unei basculante care i-a lovit din plin bolidul.

Vica Blochina a postat imediat pe Instagram un filmuleț ca să arate pagubele pe care i le-a produs cealaltă mașină. “Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci…”, a scris Vica Blochina, supărată, pe contul ei de Instagram.
Într-un final, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a ajuns la o înțelegere cu șoferul neatent.

“Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut!”, a spus Vica, pentru Cancan.ro, imediat după incidentul din trafic.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Probleme și cu apartamentul

Vica pare să aibă ghinion în ceea ce privește cadourile pe care în urmă cu mulți ani le-a primit de la tatăl copilului ei. Fostul selecționer ar fi plătit bani grei pentru confortul băiatului cel mic și i-a cumpărat astfel fostei dansatoare o mașină de teren și un apartament de jumătate de milion de euro.

Cu care Vica Blochina are în fiecare an probleme. De curând, din cauza datoriilor de la întreținere, Vica a fost din nou dată în judecată de administrația care ar fi încercat să-i scoată la licitație locuința luxoasă, în luna septembrie.

“Acest apartament s-a cumpărat în 2007, cu o datorie de la firma care a construit blocul. La un moment dat a venit administrația să-mi spună că am penalități de dinainte de a cumpăra apartamentul în valoare de 10.000 de euro.

Nu sunt singura în situația respectivă. Eu am încercat să discut cu ei. Am zis punem punct datoriei, dar să mă lăsați să vă plătesc în tranșe. Mi-au spus că nu se poate! Eu dacă plătesc lunar o sută de milioane, bat pasul pe loc pentru că penalitățile vin încontinuu, mai mari. Întreținerea e de 1.000 – 1.500 de euro lunar.

Firma care a fost înainte a furat tot bugetul blocului și a fugit cu banii. Eu m-am certat cu ei și le-am zis să mă dea în judecată! Eu mă cert cu ei din 2009! Dacă eu consider ca trebuie sa plătesc, plătesc.

Poate vreau sa plătesc datoria pe 13. Am încercat să mă înțeleg cu ei și prin intermediul avocaților. Am o datorie, dar nu sunt aruncată în stradă!

Eu nu sunt îngrijorată! O dată la doi ani, ei țipă după bani. În momentul acesta datoria este de 3.000 de euro. Și anul trecut am mai dat 3.000 de euro și m-am trezit cu alt proces. Eu plătesc penalități peste penalități.

Plătesc în gol practic! O să plătesc săptămâna asta și imediat o să primesc o altă citație pentru alți bani! Eu am bani. Mi-am făcut ziua de naștere. M-a costat niște mii de euro. Cum n-am bani?“, a mai spus Vica, la “Teo Show”.

 

 

 

Comentarii: