HOROSCOP

HOROSCOP 4 decembrie 2022

Berbec Familia este principala ta susținere și este foarte important să realizezi că ești o persoană apreciată și iubită, orice s-ar întâmpla. Poate nu ești neapărat stilul romantic, dar pui la suflet mai mult decât lași să se vadă, iar in acest moment ai nevoie de susținere.

Taur
Unele riscuri merită făcute, mai ales atunci când în joc e liniștea ta mentală și sufletească. A-ți exprima sentimentele, a spune diplomat dar corect în ceea ce crezi și simți, te poate ajuta mai mult decât ai fi putut crede să scapi de o greutate sufletească. Pe de altă parte, nu te lua foarte în serios, mai ales când cei din jur sunt binedispuși.

Gemeni
Pentru a găsi compromisul în relație trebuie să poți să vezi potențialul și puterea partenerului de viață, dar și punctul în care are nevoie de înțelegerea și de empatia ta. Trebuie să-i înțelegi intențiile mai bine decât acțiunile pentru a găsi o cale de mijloc.

Rac
Ai energia pozitivă și ai puterea să-ți atragi ceea ce îți dorești în drumul tău, iar Universul e de partea ta. Astăzi este o zi bună pentru relaxare, activități împreună cu familia și plimbări în aer liber.

CITEȘTE ȘI: Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Leu
Încearcă să îți organizezi planurile de weekend așa încât toată familia să fie mulțumită. Unele planuri au nevoie de atenția ta, altele au nevoie doar de implicare, dar în toate ai nevoie de o comunicare eficientă cu partenerul sau cu cei dragi.

Fecioară
Trebuie să fii dispus să te adaptezi evenimentelor de astăzi, mai ales că adoptând această atitudine îți va fi mai ușor să te organizezi. Cumva totul se va pune la locul lui și evenimentele vor începe să capete un sens odată ce ai reușit să te liniștești un pic.

Balanță
Cumva trebuie să încerci să fii pe placul tuturor, chiar dacă inițial ți se pare imposibil. Poate nu ești de acord cu modalitatea de a proceda a celorlalți, dar alte opțiuni nu ai decât să-i susții.

Scorpion
În loc să te opui anumitor idei, mai bine încearcă să te adaptezi și să mergi acolo unde situațiile te duc. Uneori ai obosit și tu să mai lupți, tocmai pentru că e obositor să vrei să ții totul sub control. O pauză îți face bine.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Săgetător
Discuțiile cu cei dragi și cuvintele folosite într-un mod plin de intenții bune te pot ajuta mai mult decât crezi. Poate există momente în care simți că nu mai trebuie să explici nimic nimănui, dar astăzi nu e acela.

Capricorn
Încearcă să te ții de dietă sau de planurile pe care le-ai făcut de la începutul anului legate de stilul tău de viață și de sănătatea ta. Ai nevoie de odihnă, dar și de activități care te relaxează și te ajută mental. În rest, fă ce poți până îți iei o vacanță.

Vărsător
Poate nu toate lucrurile se întâmplă cum îți dorești, dar cu siguranță este vorba doar de o zi sau de un moment care nu trebuie să te indispună. Gândește-te la planurile și la proiectele tale de viitor pentru a prinde încredere.

Pești
Nu ezita să ceri ajutorul celor din jur atunci când simți asta, mai ales că ai multe idei și timp puțin. Nu uită să te și odihnești și să faci anumite activități de relaxare împreună cu familia sau cu partenerul de viață.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: