HOROSCOP

HOROSCOP 5 decembrie 2022

Berbec Sunteţi pregătiţi să ieşiţi şi să vă distraţi alături de prieteni, însă există riscul să fiţi un pic prea detaşaţi de realitate. În mod ironic, ştiţi foarte bine ceea ce vă doriţi, însă nu vă pasă atât de mult dacă şi reuşiţi să obţineţi ce v-aţi propus. Acceptarea şi recunoaşterea adevăratelor sentimente pe care le simţiţi sunt două lucruri cruciale pentru fericirea voastră, pe termen lung.

Taur
Oportunitate uriaşă pentru Tauri. Astăzi veţi avea o şansă unică de a obţine exact ceea ce vă doriţi, ba chiar mai mult. Încercaţi să deschideţi ochii, dar şi să riscaţi pentru că nimic nu este gratis în viaţă.

Gemeni
Sunteţi foarte optimişti şi veţi vedea partea frumoasă a vieţii, chiar dacă vremea vă poate strica starea. Veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit un plan de viitor şi veţi pune la punct ultimele detalii. Vă veţi simţi ca şi cum aţi fi eliberaţi de o povară uriaşă. Şi totuşi, încercaţi să nu vă relaxaţi, ci să profitaţi de tonusul pe care îl aveţi. Asumaţi-vă riscuri!

Rac
Dorinţa voastră de stabilitate întâlneşte, din nou, piedici mari. Când credeaţi că lucrurile s-au aşezat şi se vor linişti, veţi primi o nouă lovitură şi veţi fi obligaţi să faceţi noi schimbări pentru a vă adapta. Nu vă faceţi probeleme, adaptarea la noi stuaţii şi medii este punctul vostru forte.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Ceea ce trebuie să înţelegeţi voi, în special astăzi, este că munca în echipă vă poate uşura viaţa şi vă poate aduce rezultate mult mai bune. Aceasta este cheia succesului în această zi, dar şi în general în viaţă. Evitaţi să le mai faceţi voi pe toate şi delegaţi munca, însă cu o atentă coordonare. Totul va merge mult mai bine şi veţi fi lăudat pentru iniţiativă.

Fecioară
Se anunţă vânt de schimbare pentru Fecioare. O nouă şansă pentru o nouă viaţă sau poate un nou capitol în viaţa voastră. Începând de la cel mai mic lucru şi până la schimbarea locului de muncă sau al casei, ceva se schimbă în viaţa voastră. Ce este foarte important este că voi ştiţi că urmează această schimbare, iar aceste lucruri nu vă vor lua prin surprindere.

Balanţă
Planurile voastre vor suferi anumite schimbări atunci când veţi afla adevărul din spatele unor decizii luate de voi sau de colegii voştri. Ceea ce vi s-a spus nu este deloc la fel cu ceea ce s-a întâmplat în realitate, astfel că aţi putea fi forţat să opriţi totul.

Scorpion
Se întâmplă o mulţime de lucruri noi în viaţa Scorpionilor şi este momentul să acceptaţi că totul se întâmplă cu un scop. Este o energie uriaşă în jurul vostru, iar oamenii care vă înconjoară vor încerca să vă spună cum să vă trăiţi voastră. Decizia este doar a voastră!

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Ideile voastre încep să ia forma unui plan bine stabilit. Anumite persoane vor încerca să vă dărâme încrederea, însă trebuie să vă ţineţi tari. De asemenea, se anunţă o mică schimbare de planuri şi în plan personal.

Capricorn
Ca şi multe ale zodii în această perioadă, şi Capricornii sunt afectaţi de schimbări. Acestea pot veni sub forma unei schimbări de ritm a rutinei zilnice, a locului de muncă sau chiar în relaţie. Pentru a reuşi să salvaţi relaţia în care sunteţi momentan ar trebui să puneţi mai mult suflet, dar şi să depuneţi mai multe eforturi în acest sens.

Vărsător
Este momentul să vă recunoaşteţi sentimentele şi să vă puneţi în ordine sufletul. Prioritizaţi persoanele dragi din viaţa voastră şi luaţi aminte. Arătaţi că vă pasă de ceea ce cred şi spun aceste persoane, indiferent dacă aveţi sau nu aceeaşi părere.

Pești
Este o anumită tensiune în viaţa voastră şi ar fi cazul să găsiţi acel lucru care o provoacă. Încercaţi să delimitaţi viaţa personală de cea profesională, chiar dacă cele dou interacţionează. Relaţia dintre viitorul vostru şi scopurile pe termen lung pe care vi le-aţi stabilit joacă un rol important.

 

 

 

 

Comentarii: