LIFESTYLE

S-a spus că are o idilă cu instructorul tinerel, iar Shakira n-a mai avut ce face! A ieșit și a făcut anunțul!

Tabloidele din toată lumea au preluat bomba detonată în Spania zilele trecute bomba: Gerard Pique este istorie pentru Shakira, mama copiilor lui. Celebra artistă și-ar fi vindecat rănile provocate după despărțirea urâtă de tatăl celor doi băieți. Și s-ar consola în brațele antrenorului de surf cu, un bărbat 21 de ani mai tânăr.

Shakira ar fi fost văzută tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un tânăr 22 de ani, în ipostaze prietenoase pe plajele din Cantabria. „Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită. Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Shakira n-a răbdat însă prea mult când a văzut că știrea se rostogolește și a trimis imediat un comunicat. ”Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a declarat Shakira,.

De asemenea, Ezkurdia ar fi fost instructorul de surf al cântăreței și al copiilor săi încă de pe vremea când Shakira era împreună cu Gerard Pique. De asemenea, tânărul instructor a și lucrat cu vedeta la videoclipul piesei ‘Don’t wait up’.

 

 

 

 

Comentarii: