LIFESTYLE

Un bărbat celebru a făcut-o pe Simona Halep să uite pentru moment de scandalul de dopaj! S-a întâmplat în vacanța din Grecia

Simona Halep a evadat zilele acestea din România și se bucură de o mini-vacanță în Grecia. Simona a plecat împreună cu Georgiana Herda, cea mai prietenă, cea care se ocupă de fundația fostului lider mondial, dar și alături de fratele ei Nicolae și cumnata Luminița.

Ultimele trei luni au fost extrem de grele pentru Halep. E în centrul atenției din cauza scandalului de dopaj, fiind suspendată după ce a fost depistată pozitiv la testul antidoping de la US Open. În plus, chiar înainte să se pornească iureșul, Simona Halep divorțase de Toni Iuruc după doar un an de mariaj, așa că avea nevoie de o perioadă de liniște.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Vacanța în Grecia îi priește dublei campioane de Grand Slem: Simona e senină și zâmbitoare în toate pozele urcate de amica ei pe Instagram, părând să fi făcut față scandalului și divorțului într-un timp atât de scurt.

Timp de câteva ore, Simona Halep a uitat cu siguranță de toate necazurile aseară. S-a ”întâlnit” cu un bărbat care face furori în Grecia și în reclame pentru case de modă celebră. Super-modelul Konstantinos Argiros este cel mai de succes artist elen la acest moment, iar Simona n-a ratat concertul.

Comentarii: