HOROSCOP

HOROSCOP 5 februarie 2023

Berbec Este una dintre acele zile în care este mai bine să te ascunzi de lume, drag Berbec. Ziua este una misterioasă, plină de controverse. Pot apărea probleme în familie, dar şi în caieră care necesită o abordare sinceră. Mercur se va îndrepta spre Marte cu multă energie, ceea ce vă va oferi însă o doză de aciditate, s-ar putea să fiţi mai irascibili. Astfel, încercaţi să evitaţi conflictele, nu vă băgaţi în discuţii care nu vă privesc şi încercaţi să menţineţi liniştea în familie.

Taur
Taurii se vor simţi ocupaţi, dar totuşi fără un scop anume. Luna se apropie de Racul înfometat de conexiune, determinându-vă să fiţi mai deschişi, să vă activaţi dorinţa, nevoia de auto-exprimare. Este o zi ideală pentru a reveni la proiecte lăsate uitase, la pasiuni mai vechi şi la prietenii încheiate fără motiv. Merită să ştergeţi anumite lucruri cu buretele, să vă acordaţi o nouă şansă, să încercaţi anumite activităţi din nou.

Gemeni
Sentimente mixte îi încearcă pe Gemeni, în această zi. Fiţi maia tenţi în ceea ce priveşte sfera banilor, fiţi conştienţi de datorii şi nu lăsaţi lucrurile neterminate, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu. S-ar putea să vă simţiţi lipsiţi de vlagă, fără vreo determinare, dar încercaţi să trageţi mai tare de voi pentru a vă termina proiectele în curs.

Rac
Racii sunt ocupați, trebuie să ia o decizie cu privire la o investiție importantă, dar se tem de urmările pe termen lung. Sfătuiți-vă cu persoana în care aveți cea mai mare încredere, experiența sa de viață nu este de ignorat. La începutul săptămânii încercați să vă convingeți partenerul de viață să mergeți într-o excursie, în weekend, dar cu greu ajungeți la un numitor comun.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Aveți zile libere de recuperat, nu ar strica să vă luați un concediu scurt, mai ales că în această săptămână nici vremea nu este cea mai prietenoasă. Stați acasă, feriți-vă de răceli, dacă știți că sunteți mai sensibili. Faceți calcule peste calcule pentru a reuși să economisiți, poate pentru mobilă nouă sau achitarea unui împrumut de la cineva din familie.

Fecioară
Fecioarele sunt lipsite de griji în această perioadă. Petreceți timp alături de familie, acordați și mai multă atenție copiilor și nevoilor lor. Nativii care nu au încă o familie se gândesc tot mai des la marele pas alături de partenerul de viață, dar vreți să fiți siguri că sunteți pe aceeași lungime de undă. Cel mai bine ar fi să discutați direct, fără ocolișuri, despre dorințele voastre legate de viitor.

Balanță
Stările sufletești intense înăbușesc suprafața cerului de marți, dragi Balanțe. Luna pașnică a Racului se află într-o conexiune tensionată cu Pluto-crud din punct de vedere emoțional, aducând la lumină toate probleme care au fost ascunse sub preș, fie că vorbim de problemele din familie sau din carieră. În altă casă, Mercur se deplasează spre un Marte iritabil, creând stres între munca de zi cu zi și cea de ideală.

Scorpion
Este prea ușor să te frustrezi sub peisajul cosmic de marți. Mercur se blochează într-o ceartă cu planeta voastră, auto-motivatul Marte. Această asociere vă poate face să acționați rapid, impulsiv și vă poate oferi o limbă foarte ascuțită. Aveți grijă să nu stricați legături fără să înțelegeți. Opoziția Lunii plină de viață cu puternicul Pluton suscită sentimente îngropate care necesită o ieșire.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Ca și Săgetător, rareori cădeți în crize datorate schimbării de spirit sau sensibilităților. Totuși, s-ar putea să vă fie greu să scăpați de acest comportament astăzi! Luna Racului prea sensibilă blochează ochii cu puternicul Pluto, evidențiind tensiunile nespuse în legătură cu problemele financiare și preocupările legate de relații.

Capricorn
Situație delicată în dragoste, pentru unii dintre nativii zodiei Capricorn. O mărturisire neașteptată a persoanei iubite ar putea aduce clipe de confuzie, în care totul pare că s-a prăbușit. Nu uita, însă, că toți oamenii greșesc, însă puțini au curajul să recunoască faptul că au greșit. Încearcă să privești partea plină a paharului și nu lua o decizie pe care, mai târziu, s-ar putea să o regreți. Dacă poți trece peste acest moment dificil, fa-o. Nu vei regreta!

Vărsător
Pentru nativii zodiei Vărsător, ziua de marți îi pune în fața unor situații în care se simt nevoiți să facă mici compromisuri în relația de cuplu. Nu trebuie să simți că lași garda jos și nici nu trebuie să te lași cuprins de vreun sentiment de frustrare. Gândește-te că este un gest prin care o problemă poate fi rezolvată elegant, fără scandal. Vei simți că ai făcut lucrul corect, iar orgoliul tău nu va fi lezat în niciun fel. Atmosfera va fi mai plăcută spre seară, după vizita unor prieteni apropiați.

Pești
Marți, o situație nerezolvată cu un coleg de serviciu dificil îi va pune pe gânduri pe unii dintre nativii zodiei Pești. Nu te vei liniști până când nu vei purta o discuție serioasă cu această persoană, așa că înarmează-te cu răbdare și mult calm. Doar așa această conversație va decurge bine și va da roade. Spre seară, o veste neașteptată primită de la un prieten îți va readuce aminte că trebuie să te bucuri de lucrurile mărunte şi că viața ta este de fapt grozavă!

 

 

 

 

 

Comentarii: