LIFESTYLE

Obiceiurile de la care nu se abate Teo Trandafir înainte de a intra în emisie: `Fiecare prezentator de televiziune are unul!`

Teo Trandafir este una dintre cele mai populare vedete de televiziune. Și una dintre cele mai longevive, având în vedere că a prins vremurile de început, pionieratul în talk-show-uri și apariția televiziunilor private.

Teo Trandafir a devenit în timp un realizator extrem de apreciat de telespectatori, care au vrut să știe cât mai mult din ceea ce se întâmplă dincolo de ecran, lucuri nepovestite și poate ținute secret de oamenii din TV.

Și pentru că și ei sunt oameni, cu frici și dorințe, și moderatorii și realizatorii emisiunilor de divertisment, în special cele live, au niște obiceiuri. O rutină de la care nu se abat, și este și cazul îndrăgitei Teo Trandafir.

CITEȘTE ȘI: ”Primă de instalare” de 60.000 euro! Ce LOCALITATE oferă familiilor care vor să se mute această sumă

„De fiecare dată când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dam idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred că fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și mă încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare dată înainte de a intra în emisie”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu pentru Kanal D.

 

 

 

Comentarii: