LIFESTYLE

Ce a făcut pentru prima dată Vica Blochina după ce a fost eliminată de la Survivor: `Plângeam isteric și îmi ceream scuze pentru tot!`

Aventura Vicăi Blochina la Survivor România 2023 s-a încheiat. A durat o lună, iar fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu are ce să regrete. A fost ceva nou pentru ea întreaga experiență și a câștigat și câteva mii de euro pe săptămână.

După ce a dost eliminată, primul lucru pe care l-a făcut fosta balerină de la Melody a fost să-l sune pe fiul ei și al fostului selecționer. Și să plângă, speriindu-și băiatul.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

„Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic. Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plângeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul.

Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții. Îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine”, a povestit Vica Blochina, pe Instagram.

 

 

 

 

 

Comentarii: