LIFESTYLE

Teo Trandafir despre atacurile de panică: ”Am crezut că voi muri!”

Până la 53 de ani, Teo Trandafir a trecut prin multe la viața ei. O operație dificilă, salvată în ultimul moment de la moarte după o pancreatită severă, și multe alte greutăți. despre care nu s-a sfiit să povestească întotdeauna.

Așa cum o face acum și despre atacurile de panică, de care suferă frecventă îndrăgita vedetă tv. Invitată în podcast-ul Antoniei și a lui Alex Velea, Teo a vorbit în premieră de cel mai crunt episod.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Primul episod, în lift

Multă lume se confruntă cu atacurile de panică, dar în primă instanță, puțini sunt cei care știu ce li se întâmplă. Teo a fost unul dintre ei.

”Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: <stare de tristețe marcantă, care durează mai mult de trei săptămâni>. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos.

Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla. Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune.

Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: <eu o să mor acum! Mi se întâmplă acum>. M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteți bine, însă aveți un atac de panică>.

De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.

 

 

 

Comentarii: