HOROSCOP

HOROSCOP 3 august 2021

Berbec Aveți planuri mari și vreți să luați o decizie importantă. Nu o luați de unii singuri, ci întrebați mai multe părți, cereți păreri. Cel mai bine ar fi să apelați la persoane abilitate sau la persoane mai în vârstă, deoarece aveți tendința să excludeți, din neștiință sau poate din ignoranţă, anumite aspecte importante.

Taur
Urmează o zi cu potențiale investiții sau sume de bani care sunt necesare pentru anumite proiecte profesionale. Este necesar să fiți cu ochii în patru în următoarea perioadă pentru a găsi investitor dacă vreți ca ceea ce v-ați propus să se materializeze în scurt timp. Pe cât posibil, să luați în considerare sfaturile persoanelor din domeniul financiar-bancar.

Gemeni
Îndepliniți un obiectiv care v-a dat mari bătăi de cap. Satisfacția pe care o veți resimți este, fără doar și poate, una foarte mare și este o ocazie foarte bună pentru a sărbători această reușită în compania familiei sau a cercului dumneavoastră de prieteni. Fiţi pregătiți pentru valul de interes care se va răsfrânge asupra dumneavoastră în următoarea perioadă!

Rac
Este o zi relaxantă și poate fi o ocazie foarte bună pentru a petrece puțin timp în compania familiei sau, după caz, în compania prietenilor. În funcție de cum vă permit circumstanțele, fie dați o fugă până acasă să vă vedeți părinții, fie dați un telefon unui prieten apropiat și îl invitați la o ieșire în oraș, o sesiune de cumpărături sau o simplă plimbare pentru a vă mai relaxa.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Intrați în legătură cu cineva despre începerea unei colaborări. Este o activitate de bun augur în viața dumneavoastră, deoarece de o lungă perioadă sunteți lipsiți de un scop bine precizat, iar atunci vă prinde foarte bine să vă reintrați în ritm, să aveți ocupație, cu atât mai mult una profesională, deci și una de pe care de pe urma căreia veți câștiga.

Fecioară
Vă ocupați de chestiuni de rutină și, dat fiind faptul că nu sunteți presați de termene-limită sau de conștiința faptului că se pot strecura greșeli. Lucrurile se vor desfășura într-un ritm foarte mult armonios și esimțiți mult mai plăcut rezultatele muncii. Vă veți mișca foarte repede și veți reuși să înfăptuiți un număr impresionant de sarcini.

Balanță
Se anunță vești foarte bune și se creează circumstanțe numai bune pentru a vă apuca de muncă, pentru a vă apuca de un anumit proiect pe care-l aveți de multă vreme în gând. Veștile conform cărora cineva este dispus să vă ajute sau să vă ofere un sprijin financiar vă încurajează și mai mult să nu mai stați pe gânduri, să acționați cât mai repede cu putință.

Scorpion
Este o zi grea însă nu imposibilă dar cu tact și răbdare, veți reuși să depășiți orice impediment. Este posibil să aveți de susținut un examen sau o lucrare, iar acest lucru este evenimentul principal al zilei. Încercați să vă țineți mintea ocupată discutând cu alte persoane despre proiect sau examen, deoarece, în acest fel, evitaţi să se strecoare diferite gânduri negative.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
Promisiunile sunt cheia, iar dacă ele nu sunt respectate, nu înseamnă nimic, astfel că este esențial să vă țineți de cuvânt atunci când faceți o promisiune. De asemenea, în ceea ce privește domeniul profesional, este bine să fiți perseverenți și, chiar dacă semnele pot fi negative, există șansa ca acestea să fie înșelătoare, iar rezultatele să fie unele pozitive.

Capricorn
Apare în viaţa voastră un ajutor neașteptat din partea unei persoane apropiate, iar acest lucru schimbă total cursul zilei și chiar al următoarei perioade. De asemenea, beneficiați și de suport moral foarte bun. Acest lucru vă ajută enorm, întrucât se prea poate să vă aflați într-o perioadă în care chiar aveți mare nevoie de cineva care să vă împingă de la spate.

Vărsător
Dacă intenționați să semnați un contract astăzi, este foarte important să citiți cu maximă atenție toți termenii și condițiile care vă sunt impuse, deoarece există riscul să se strecoare printre acestea și câteva lucruri care nu sunt în acord cu gândurile dumneavoastră. De asemenea, să faceți schimbări sau să abordați lucruri pe care până acum nu le-ați mai încercat.

Pești
În urma unor discuții, se poate să deveniți mai deschiși și să vă schimbați puțin percepția sau poate faptul că aveți dreptate în privința unui anumit lucru vă face să deveniți mai flexibili în ceea ce îl privește. Nu neglijați orele de odihnă și, cel mai important, nu neglijați relațiile sociale!

 

 

 

 

 

 

Comentarii: