LIFESTYLE

Legături cu Berlusconi și președintele Chinei! Cine este cu adevărat Mr. Pink, miliardarul de care s-a despărțit Moni

Show-bizz-ul a luat foc după ce fosta doamnă Columbeanu a scos recent de pe Instagram toate pozele în care apărea împreună cu iubitul miliardar și fiul acestuia.

După mai bine de 10 ani, Monica Gabor și Mr Pink s-au despărțit, au confirmat și surse apropiate celor doi, pentru tabloidele din țară. Moni nu a confirmat, nici nu a infirmat.

Cu atât mai mult misteriosul afacerist de origine chineză, care în toți acești ani, a părut extrem de agasat de atenția pe care i-a dat-o presa.

CITEȘTE ȘI: Omul care a uimit o lume întreagă: Previziunile lui Bill Gates care ne dau fiori

Nimeni n-a scris despre el în China

Ei bine, spun gurile rele, că – dacă e adevărat că Monica s-a despărțit de Mr Pink, tocmai publicitatea excesivă ar fi fost mărul discordiei.

Miliardarul de 44 de ani care locuiește într-o vilă luxoasă din Malibu, California, a fost deranjat foarte tare, mai ales că Poe Qui Ying Wangsuo ar fi atât de discret, încât nici măcar oamenii din țara lui nu-l știu.

”Next Magazine”, o publicație din Hong Kong, a realizat o investigație în legătură cu Mr Pink, după ce WOWbiz.ro a publicat în premieră imagini cu asiaticul stând la masă cu Silvio Berlusconi înainte de preluarea unui pachet de acțiuni al clubului AC Milan de către concernul Asia Pacific Exchange and Cooperation Foundation.

„La ceremonia de semnare a înțelegerii și-a făcut apariția și un om de afaceri de pe alt continent, poreclit Mr Pink, care de asemenea este unul dintre cumpărători. Rămâne un mister cine e rezidentul din Los Angeles care se prezintă cu numele de Poe Qui Ying Wangsuo.

În China nu s-a scris niciodata despre el. Mr Pink și-a căpătat porecla pentru ca societatea lui vinde băutura cu același nume, care este foarte populară pe piața americană.

Produsul a fost lansat și în China în 2012, iar la conferința de presă au participat mai mulți artiști internaționali, dar nimeni nu cunoaste cu adevarăt resursele financiare din spatele lui Mr Pink”, au scris jurnaliștii din Hong Kong.

 

 

 

 

Comentarii: