LIFESTYLE

Omul care a uimit o lume întreagă: Previziunile lui Bill Gates care ne dau fiori

Foto: Pinterest.com

El este omul care a uimit o lumea întreagă. Previziunile sale au uimit şi continuă să uimească o lume întreagă. Bill Gates este poate cel mai controversat om contemporan cu noi.

 

Bill Gates este suspectat de mulţi oameni că este un călător în timp venit din viitor. În 1994, la doar puţin timp după apariţia world wide web, cofondatorul Microsoft  a prezis apariţia Netflix, Facebook şi YouTube. Aceasta nu este însă, singura profeţie majoră a lui Gates care s-a adeverit. Vă prezentăm o listă cu alte 10 pe care miliardarul le-a făcut înainte de anul 2000, conform go4it.ro. Cele mai multe au fost făcute de Gates în timpul unui interviu acordat în 1999.

 

2. Dispozitivele purtabile, precum smartwatch-urile şi brăţările de fitness, vor deveni populare.
3. Se vor face plăţi instant prin intermediul internetului.
4. Asistenţi personali digitali vor deveni ceva obişnuit: „Companioni personali vor fi dezvoltaţi. Aceştia se vor conecta la internet şi vor sincroniza toate dispozitivele într-un mod inteligent, indiferent dacă acestea sunt la birou sau acasă, şi le vor permite să schimbe date între ele”.
5. Oferte promoţionale automate, servite în funcţie de preferinţele utilizatorilor de internet.
6. Publicitate inteligentă, afişată pe internet în funcţie de nevoile şi preferinţele utilizatorilor.
7. Site-uri de joburi. În acest moment Microsoft deţine LinkedIn, cea mai mare reţea de socializare profesională din lume.
8. Vor fi dezvoltate programe software specializate pentru managementul de proiect. Astfel, mai mulţi oameni vor colabora de la distanţă online pentru a dezvolta un produs sau serviciu.
9. Link-uri către site-uri în timpul emisiunilor TV. Gates a prezis că televiziunile vor oferi link-uri către site-uri pentru ca spectatorii să afle informaţii suplimentare despre lucrurile pe care le văd la TV şi îi interesează.
10. Oamenii vor comenta în timp real pe site-uri  în timp ce un eveniment sportiv are loc. De exemplu, acest lucru se întâmplă acum pe Twitter sau în secţiunile Live Blog oferite de site-uri.

 

Comentarii: