LIFESTYLE

Tom Cruise de Cotroceni și Desdemona de Dâmbovița

Foto: presidency.ro

Surpriză uriașă în curtea Cotrocenilor! Săptămâna aceasta Președinția s-a remarcat nu doar prin prin declarațiile politice, neinteresante pentru majoritatea, ci prin look-ul afișat de cele mai importante personaje din administrație.

Spre deosebire de predecesorii săi care, la acțiuni de acest gen, preferau să îmbrace haina militară, Preşedintele Klaus Iohannis a surprins prin ţinuta abordată cu prilejul participării la exercițiul militar multinațional ”Saber Guardian – 2017”, ce a avut loc la Cincu, în județul Brașov.

Criticat de unii, admirat și lăudat de alții, Klaus Iohannis a abordat o ținută lejeră, gen Tom Cruise în celebra secvență a filmului ”Top Gun”, cu pantaloni sport și cămașă albă, sacou închis la culoare și ochelarii de soare iconici, așa cum de altfel au remarcat imediat și utilizatorii de rețele de socializare, multe dintre comentariile lor comparându-l pe Președintele României cu celebrul actor.

Mai mult, noul look al Președintelui arată că acesta este mult mai preocupat de aspectul său fizic, imaginile date publicității arătând un președinte care a reușit să scape de cele câteva kilograme în plus (nu suficient însă, ”burtica” mai fiind încă vizibilă!).

Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro

Totodată, ținuta dreaptă, mândră, bățoasă, a Președintelui nu a scăpat privirilor agere ale utilizatorilor rețelei de socializare. Un Klaus Iohannis sigur pe el și gata să se ia la trântă cu hoarda roșie, condusă de Liviu Dragnea, din Guvern și Parlament.

Foto: presidency.ro

Ținutele cu mii de like-uri pe rețelele de socializare / IUNIE 2017

Cele mai tari modele de unghii pentru vara 2017

Outfit-urile verii 2017 care fac FURORI pe Instagram

În antiteză totală cu noul look prezidențial, purtătorul de cuvânt al Președinției, Mădălina Dobrovolski, a renunțat la imaginea clasică a oricărui ocupant al acestei funcții, și a descins la microfonul Cotroceniului total ”răvășitoare”. La propriu!

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

De la părul atent aranjat,  Dobrovolski a abordat două cosițe egal despărțite de o cărare incertă, coafură care l-ar fi speriat chiar și pe îndrăgostitul Othello!

Bărbații care desfășoară exerciții fizice INTENSE au o VIAȚĂ SEXUALĂ mai puțin activă / STUDIU

Ea a fost cea mai sexy apariţie de la Summit-ul G20! A atras toate privirile

Kit Harington, Jon Snow în serialul „Game of Thrones”, VIDEO inedit înainte de difuzarea Seriei 7

Foto: Facebook.com

Alimentele pe care e indicat să le EVIŢI vara

ATENȚIE! Ce suplimente alimentare, administrate VARA, devin PERICULOASE pentru sănătate

Concluzionând, nu ar fi rău ca Președintele să mai meargă pe la sală și, în același timp, să-și dea purtătorul de cuvânt pe mâna unui hairstylist!

Comentarii: