LIFESTYLE

ASTĂZI, la HBO: Penultimul sezon al ”Game of Thrones”

„Game of Thrones” revine astăzi pentru penultimul sezon, continuând intriga plină de violenţă, intrigi politice, sex şi răzbunare, ce a devenit unul dintre cele mai populare seriale la nivel mondial.

Saga despre familiile nobiliare ce fac tot ce le stă în putinţă pentru a ajunge pe Tronul de Fier mai are doar 13 episoade dispuse de-a lungul a două sezoane mai scurte, la finalul cărora se va lăsa cortina. Ratingurile serialului se numără printre cele mai mari din istoria televiziunii, potrivit Mediafax.

Unul dintre cele mai întunecate şi controversate seriale de largă audienţă, ‘Game of Thrones’ este ţinta criticilor de-a lungul anilor pentru violenţa larg utilizată şi folosirea violurilor cu scopul unor efecte dramatice.

Scenariştii au brutalizat femei, au omorât copii, au înfăţişat scene de sex şi şi-au supus personajele la cele mai extreme „proceduri” şi cazne: înjunghieri, biciuri, otrăviri, decapitări, arderi de viu, eviscerări şi lista supliciilor poate continua.

Cu toate acestea, temele extreme nu au îndepărtat fanii, iar publicul din SUA a ajuns la 23 de milioane de telespectatori per episod.

Cum calculezi CANTITATEA de apă pe care trebuie să o bei pe zi

TERAPIA cu APĂ, unul dintre secretele medicinei tradiționale japoneze. Cum funcționează

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

„Game of Thrones” a primit mai multe Premii Emmy decât orice serial TV din istoria televiziunii, fiind difuzat în 170 de ţări.

Sezonul 6 a fost primul care s-a distanţat de romanele scriitorului George R.R. Martin’s „A Song of Ice and Fire” urmând un curs propriu.

Potrivit criticilor, GOT a marcat o revenire la formă, linia narativă urmărind personajele feminine pentru a înfăţişa complexitatea şi lipsa moravurilor din sezoanele anterioare.

Ucigaşul brutal

Regizorii David Benioff şi D.B. Weiss au anunţat anul trecut revenirea sezonului 7 şi faptul că serialul va avea mai puţine episoade.

Fructele INDICATE pentru o piele de vis. Pregătește-te pentru plajă cu ajutorul lor!

PERICOLELE din toaletele publice. Obiectele pe care se află cele mai multe bacterii

Serialul a tachinat telespectatorii cu tema revenirii iernii (celebrul „Winter is coming”) încă de la episodul pilot din 2011 şi cu finalul sezonului VI intitulat „The Winds of Winter”, membrii echipajului de filmării trebuind să aştepta revenirea vremii reci pentru a începe filmările la sezonul VII.

Nu se cunoscut prea multe detalii despre noile episoade, cu excepţia faptului că actorul Jim Broadbent, câştigător de Oscar, se va alătura echipei, iar Ed Sheeran va avea o apariţie episodică.

Foto: Pinterest.com

O teorie care câştigă popularitate pe social media este că preferata fanilor, Daenerys Targaryen s-ar putea transforma în personaj negativ.

Adepţii acestei teorii argumentează că tatăl său, Regele Nebun Aerys Targaryen, a fost un ucigaş brutal şi că Mama Dragonilor însăşi începe să devină din ce în ce mai crudă cu fiecare sezon.

DE CE pâinea și zahărul sunt NOCIVE pentru sănătate. Cu ce le poți ÎNLOCUI

Ce trebuie să faci când te doare măseaua: Remedii naturale cu rezultat garantat

Face furori printre cupluri ! Poziția sexuală a anului 2017

„Cred că e puţin probabil să se întâmple asta”, a declarat actorul Iain Glen, care îl joacă pe exilatul Jorah Mormont.

Stăpânirea Westeros-ului

Snow şi alte personaje majore vor avea probabil întâietate pe micile ecrane în timpul episoadelor finale în ciuda sezoanelor mai scurte, mai ales că cele minore ies rapid din joc, majoritatea fiind ucise rapid.

„E o schimbare bună în privinţa mea în acest sezon, Jon Snow este mai sigur pe el”, a declarat Kit Harington pentru Entertainment Weekly (EW) referitor la personajul său.

Foto: Pinterest.com

Un trailer de 1:30 minute intitulat „Long Walk” îi înfăţişează pe Cersei, Daenerys Targaryen şi Jon Snow îndreptându-se către tronul fiecăruia de la Debarcaderul Regelui, Dragonstone, respectiv Winterfell.

PERICOLUL din mașina ta! Autoturismul conține de 9 ori mai multe bacterii decât o toaletă publică / STUDIU

Ei sunt cei mai râvniţi bărbaţi: Femeile sunt în căutarea lor

ATENȚIE! Bacterii fecale găsite în gheaţa băuturilor lanţurilor de cafenele Costa, Starbucks şi Caffe Nero

Marea întrebare – ce nu îşi va afla răspunsul în această vară – rămâne cine va cuceri Tronul de Fier şi va domni peste Westeros când „Game of Thrones” ajunge la final.

Foto: Pinterest.com

„Cred că Sansa ar trebui să ajungă pe Tronul de Fier, şi cred că Jon Snow ar trebui să domnească în Winterfell,” a spus Isaac Hempstead-Wright, care îl joacă pe Bran Stark, într-un video postat de EW.

10 lucruri pe care NU le speli atât de des pe cât ar trebui

Sex cu un bărbat de 50 de ani. Ce TREBUIE să ştii

9 Tipuri de BĂI DETOX care te ajută la slăbit

„Sansa ar trebui să stăpânească Tronul de fier. Arya ar trebui să conducă Winterfell,” a fost de părere Harington, care a spus că Snow ar trebui să se reunească cu Rondul de Noapte pentru a apăra regatul de ameninţările ce vin din nord.

Citeste mai mult
Comentarii: