HOROSCOP

HOROSCOP 5 octombrie 2022

Berbec V-ați făcut griji în ceea ce privește soluționarea unei probleme, dar s-au dovedit a fi nefondate. Lucrurile se așază așa cum v-ați dorit, iar starea de liniște își face din nou apariția în această direcție. Veți avea parte de gânduri frumoase din partea apropiaților, alături de care veţi petrece frumos zilele care vor urma.

Taur
Un apropiat ar putea avea nevoie de sfaturi, de cineva care să îi ridice moralul, însă veți rezolva rapid situația. O vizită neanunțată de la o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult vă dă planurile peste cap, astfel că veți fi nevoit să faceți o schimbare de planuri. Fiți mai atent la nevoile partenerului, pentru a evita, mai târziu, reproșurile!

Gemeni
Se anunță schimbări majore în viața dumneavoastră. Adoptați o atitudine pozitivă, fiți deschis la nou, iar lucrurile vor începe să evolueze în direcția dorită de dumneavoastră. Dacă asta este ceea ce vă doriți, s-ar putea să vă găsiți un nou loc de muncă. Sau să vă îmbunătățiți competențele profesionale.

Rac
Fiți atent la alimentație și evitați situațiile stresante, altfel veți trece, obligat, pe la cabinetul medicului! Timiditatea încă vă încurcă în orice conversație pe care o purtați, fie cu cineva cunoscut, fie cu cineva pe care nu îl cunoașteți. Veți ieși în oraș în urma unei invitații din partea unei prietene sau a unui prieten. Va fi ceva relaxant și liniștit.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Leu
Prietenii sunt hotărâți să vă sprijine în schimbarea modului dumneavoastră de a vedea lucrurile, să vă scape de doza de pesimism pe care ați afișat-o în ultimul timp. Să nu vă opuneți, se anunță o zi care nu va face decât să vă mențină zâmbetul pe buze. Sunteți dependent de sufletul-pereche, iar asta deteriorează relația de cuplu. Sănătatea este precară, din cauza viciilor.

Fecioară
Concentrați-vă pe lucrurile pe care le aveți de făcut la locul de muncă. Este o perioadă în care își fac apariția situații conflictuale și este indicat să evitați toate aceste tensiuni. Nu dați colegilor motive de bârfă. În a doua parte a acestei perioade, e bine să vă ocupați de viața sentimentală, deși această etapă nouă prin care treceți vă cam sperie.

Balanță
A venit vremea cumpărăturilor pentru casă, moment pe care îl așteptați cu nerăbdare. Se întrevăd posibile schimbări și în ceea ce privește planul profesional, în cazul în care veţi considera profitabile ofertele care vi se prezintă. Reușiți să finalizați un proiect important la care ați muncit mult și s-ar putea să fiți promovat de șefi. În planul sentimental lucrurile încep să se așeze. S-ar putea să vă întâlniți sufletul-pereche.

Scorpion
Simțiți nevoia unor discuții care să vă aducă răspunsurile pe care le așteptați. Vă canalizați energia în direcția aceasta, a clarificării unor aspecte pe care nu le-ați înțeles sau cărora nu le-aţi acordat suficientă atenție. Familia vă simte că sunteți preocupat, vă simte și vă va surprinde cu momente frumoase.

CITEȘTE ȘI: Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Săgetător
Vă simțiți plin de energie, iar acest fapt nu poate decât să îi bucure pe cei din jur, ce resimt din plin buna dispoziție. Totuși, este o perioadă nu tocmai favorabilă pentru persoanele implicate în afaceri. Este de preferat să evitați negocierile sau semnarea unor contracte. Îndreptați-vă atenția către familie, fiți mai comunicativ, ocupați-vă de detaliile pe care aveți tendința să le scăpați din vedere!

Capricorn
Vă gândiți tot mai serios să acordați atenție sportului și adoptării unui stil de viață cât mai sănătos, de aceea încercați să petreceți mai mult timp în natură, să vă bucurați de aer curat și să faceţi mai multă mișcare. O persoană din anturaj vă va surprinde într-un mod plăcut. Fiți atent la persoanele din jurul dumneavoastră, evitați discuțiile contradictorii și nu dați motive de bârfă celor care vă invidiază!

Vărsător
Nu este cazul să vă faceți griji în ceea ce privește sănătatea, este nevoie doar de mai multă odihnă. Puteți profita pentru a dormi mai mult și a vă bucura de activități care să vă aducă relaxarea. Primiți vești bune din partea unei persoane aflate la distanță. O oportunitate nouă de colaborare se deschide în față. Cântăriți și vă asumați toate riscurile legate de această șansă de a vă atinge obiectivele.

Pești
Dispuneți de toate resursele pentru a petrece o perioadă plină de aventură, alături de niște prieteni la fel de pregătiți pentru distracție. Nimic nu vă poate schimba dispoziția, iar de entuziasmul și energia care vă însoțesc se vor putea bucura toți cei din jur. Programul solicitant din ultima vreme vă face să vă simțiți epuizat. Luați o pauză să vă încărcați bateriile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: