HOROSCOP

HOROSCOP 5 octombrie 2023

HOROSCOP 5 octombrie 2023

Berbec

Când Luna intră în Gemeni, sectorul tău de comunicare, vei dori să exprimi cuiva preocupările sau dorințele tale în mod clar și concis. Luna se întâlnește cu Pluto în sectorul de carieră, împingându-te să revizuiești și să reevaluezi ceea ce îți dorești să faci cu viața profesională. Poate că nu știi acum, dar știind că este nevoie de schimbare ai făcut deja primul pas.

Taur

Legile atracției funcționează pentru tine și te ajută să aduci bani în conturile tale. S-ar putea să descoperi că un anumit mod de a gândi ți-a împiedicat relația cu finanțele. Ceva se poate schimba în timpul intrării Lunii în Gemeni.

Obții o perspectivă asupra unei situații care încurajează o schimbare a abordării tale. Oricum, finanțele merg pe o pantă ascendentă.

Gemeni

Transparența nu înseamnă neapărat că viața ta trebuie să devină o carte deschisă. Poate preferi să păstrezi pentru totdeauna anumite lucruri doar pentru tine. Pluto retrograd te poate face să te simți vinovată pentru că ai reținut informații în numele transparenței, dar nu nu ceda când simți că nu este bine să faci acest lucru. În schimb, pe măsură ce Luna intră în semnul tău, revendică dreptul de a face lucrurile în felul tău. Uneori, doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

CITEȘTE ȘI: Poliția s-a autosesizat și a mers acasă la Britney Spears: Filmulețul care a alertat autoritățile/ VIDEO

Rac

Când numești pe cineva prietenul tău, iei relația în serios. Ești genul de semn zodiacal care ține încrederea aproape și nu vrea să-i fie trădată niciodată. Ai grijă, atunci când Luna intră în Gemeni sunt șanse mari ca ceva să-ți dea viața peste cap. S-ar putea să simți că ai un motiv să nu ai încredere în partenerul tău sau în cineva apropiat. Deși s-ar putea să te uiți prea în profunzime la o problemă, nu lăsa repede garda jos. Pune întrebări atât cât ai nevoie.

HOROSCOP 5 octombrie 2023

Leu

Prietenii vor fi destul de prezenți în mintea ta în următoarele zile din cauza intrării Lunii în Gemeni, sectorul tău de prietenie.
Cu Pluto alimentându-ți gena generozității pentru a-i recompensa pe cei care îți aduc bucurie în viață, s-ar putea să ai chef să donezi lucruri pe care nu le folosești prietenilor care au nevoie de ele. Pentru că ești genul de prietenă care ajută când și unde poate, următoarele câteva zile pot face mulți oameni să se simtă fericiți să te cunoască.

Fecioară

Ești o zodie muncitoare, iar când vine vorba de a face lucruri, puțini se descurcă mai bine decât tine. Munca este un subiect la care te gândești des, iar când Luna intră în Gemeni, sectorul tău de carieră, te vei întreba cum să îndeplinești sarcinile mai eficient pentru a-ți maximiza timpul și a rezolva cât mai multe. Acest lucru poate părea exces de muncă pentru alții, dar pentru tine, lucrurile nu sunt atât de dramatice.

CITEȘTE ȘI: Decizia drastică pe care Adele a luat-o față de fanii ei: Frica stă la bază

Balanță

Îți place când lucrurile sunt făcute corect și când pare că balanța s-a înclinat. Atunci când există o lipsă de egalitate, începi să faci lucruri pentru a readuce echilibrul la viață. Luna intră în Gemeni, sectorul tău educațional, și îți va afecta, de asemenea, sectorul de autoritate. Astăzi este ziua perfectă pentru a trimite e-mailuri reprezentanților statului sau pentru a scrie o scrisoare editorului ziarului local. Vrei să faci cunoscută povestea unor oameni care nu au avut prea mult noroc în viață, iar acum a venit timpul să preiei frâiele discuției, scrie Astrology.com.

Scorpion

Păstrezi multe lucruri doar pentru tine și ești bine cu asta. Astăzi, totuși, astrele spun că a venit momentul să împărtășești în mod deschis care sunt dorințele tale. Luna intră în Gemeni, sectorul tău de resurse partajate, ceea ce indică faptul că o femeie din viața ta se gândește deja la cum te poate ajuta să realizezi ceva. Cu Pluto în sectorul tău de comunicare, este posibil să ai deja o perspectivă asupra cine este ea.

HOROSCOP 5 octombrie 2023

Săgetător

Economisirea banilor nu este ușoară și, dacă îți place să-i cheltuiești la fel de repede, este greu să te retragi și să nu faci cumpărături. Cu toate acestea, vocea ta interioară poate începe să-ți vorbească cu rațiune astăzi. Îți va spune să fii mai cumpătată și să te gândești la economii. Luna care intră în Gemeni spune că aceasta este o zi grozavă pentru alegerea unui partener de responsabilitate. Poți alege un prieten sau un membru al familiei de încredere sau puteți găsi un consilier financiar care te poate ajuta să înveți cum funcționează banii.

CITEȘTE ȘI: Cele mai sexy 7 lucruri pe care bărbații le fac fără să-și dea seama

Capricorn

Te susții totul la un standard înalt și prețuiești integritatea, etica și moralitatea în tine și în ceilalți. Atunci când Pluto din zodia ta este activat, s-ar putea să te uiți la cum să îmbunătățești lucrurile din jurul tău. Din fericire pentru tine, Luna intră în Gemeni, sectorul sarcinilor tale zilnice. Este posibil să ai un pic mai mult sprijin din partea universului pentru a elibera programul pentru câteva ore. Așa că petrece timp de calitate pentru a te gândi la ceea ce ai de făcut. Planifică noi obiective.

Vărsător

Deși poate simți că dragostea a trecut uneori pe lângă tine, astăzi universul a decis să demonstreze că te înșeli. Luna intră în Gemeni, sectorul tău de dragoste, iar luna vorbește cu Pluto, planeta schimbării și transformării. Cu această ocazie, un fost partener va reveni în viața ta. Pluto poate ajuta ca lucrurile să se schimbe pentru tine.

Pești

Când vine vorba de oamenii pe care îi iubești, arunci o plasă largă. Adevărul este că îi iubești pe toți. O persoană nu trebuie să fie foarte apropiată pentru ca tu să o consideri parte a familiei tale.
Când Luna intră în Gemeni, casa și sectorul familiei tale și îi vorbește lui Pluto în casa ta de prietenii, relațiile se adâncesc și devin mai intense. Este o zi grozavă pentru tine să te dezvolți și să cunoști oameni noi.

Comentarii: