HOROSCOP

HOROSCOP 7 mai 2020

Berbec Primeşti un verdict destul de sever care nu-ţi permite să duci mai departe ce ai început. Eşti nevoit să-i pui punct aici şi, pe moment, eşti trist pentru că nu e răspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeală, ca atare trebuie să accepţi acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu îl considera o înfrângere, ci o altă lecţie învăţată. Vei şti, altădată, să nu mai faci greşeli şi să urmezi doar căile corecte. Dacă acum se închide un capitol cu un refuz categoric, e semn că trebuie să schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea bună.

Taur
Nu primeşti chiar ceea ce aşteptai, dar în loc să priveşti totul ca pe o dezamăgire, încearcă să găseşti jumătatea plină a paharului în ceea ce se petrece în faţa ta. Poate nu e chiar aşa de rău precum pare sau, mai bine zis, e altceva decât ai dorit, dar poate la fel de bun ca şi varianta la care te gândeai iniţial. Profită de alternative, fără să comentezi şi fără să cauţi nod în papură, deoarece, după o vreme, îţi vei da seama că era doar o altă soluţie decât ai găsit tu la început, dar la fel de eficientă.

Gemeni
Azi te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discuţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Ia-o mai uşor, bucură-te de tot ce simţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursă lungă. Vor veni şi ele, dar azi cel mai bine e să tratezi iubirea ca pe o aventură frumoasă în doi în care fiecare e liber să experimenteze şi să se simtă bine.

Rac
Oferă-ţi ca bonus o oră de relaxare. E nevoie din când în când de un astfel de moment de meditaţie, pentru că numai în linişte totală, dacă ai parte de aşa ceva, şi numai în singurătate, dacă o alegi de bună voie, vei observa în interiorul tău dorinţe care se vor împlinite, idei care se cer scoase la iveală, soluţii pe care nu ai avut curajul să le foloseşti. În astfel de clipe de totală detaşare, poate chiar în câteva ore de somn sau leneveală în plus, s-ar putea să primeşti vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui să te pună pe gânduri. Sunt avertismente fine sau idei inspirate care pot sta la baza multor reuşite: ascultă-le, descoperă-le, valorifică-le!

Citește și: Jocurile EROTICE preferate in functie de zodie

Leu
Abordezi o atitudine de copil curios să vadă ce va urma, fără nicio grijă, fără nicio teamă în suflet. E perfectă starea aceasta, simte-te ocrotit, convins că cineva e mereu lângă tine să te apere şi să te îndrume. Eşti un copil al Universului care va primi toată grija şi protecţia divină, deci ce rost să-ţi faci atâtea griji? Aruncă-le în spaţiu, lasă îngerii să se ocupe de ceea ce tu numeşti probleme, pentru că nu au nicio valoare. Fii convins că totul se rezolvă ca prin farmec deci primește totul cu inima împăcată, liniştită, sigur că toate îşi găsesc rezolvarea. Râzi, zâmbeşte, bucură-te, joacă-te, lasă copilul din tine să se simtă bine!

Fecioară
Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţii toate aceste valori la purtător pentru a-ţi vedea visul împlinit într-o zi. Aşteaptă, încearcă să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune! Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fă paşi mici şi crede cu tărie în şansele de reuşită ale acestui mare plan.

Balanță
Ar fi două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunţa la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

Scorpion
Din trecut îţi extragi dorinţa de a te apuca de o acţiune interesantă. Nu e nouă, te-ai mai ocupat şi altădată de ceva similar şi pentru că atunci a mers foarte bine, speri să repeţi succesul încă o dată. Ai toate şansele să reeditezi reuşita de odinioară cu care încă te mândreşti, pentru că iată, primeşti o a doua şansă! Trebuie doar să-ţi aduci aminte cum ai dus la bun sfârşit această provocare atunci, pentru că poţi relua exact reţeta de odinioară pentru rezultate la fel de bune.

Citește și: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Nu ştii cum să reacţionezi la evenimentele acestei zile, deoarece conţin câte puţin din toate. Ai şi motiv de bucurie, dar şi de îngrijorare, ai şi ceva de câştigat, dar şi ceva de plătit, deci e complicată situaţia. Mai greu va fi dacă şi părerile din jur vor fi împărţite, pentru că unii te vor influenţa într-un sens pozitiv, în timp ce alţii te vor împinge în extrema cealaltă. Fii moderat, nici nu sări în sus de bucurie, dar nici nu privi totul ca pe un dezastru, pentru că poate fi un moment care trece de la plus la minus şi invers în timp foarte scurt. Aşteaptă să se aşeze pe un făgaş stabil înainte de a extrage concluzia.

Capricorn
Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare. Tu eşti de părere că succesele durabile se ating greu şi prin efort îndelungat, de aceea nu ai nimic împotriva unei ascensiuni lente. Eşti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la ţintă.

Vărsător
Nu ştii cum să reacţionezi în situaţia de faţă: să te bucuri că ţi se acordă o şansă atât de bună şi să profiţi de ea, sau să fii mai circumspect şi să mai aştepţi detalii? O fire optimistă ca tine ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii tăi, dar intuiţia îţi spune că mai stai, să nu spui hop până nu sari. Lasă să se mai sedimenteze lucrurile ca să înţelegi mai bine dacă merită să te bucuri sau ai ceva de învăţat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rău, dar se vor clarifica lucrurile.

Pești
Visele tale de a evada din cotidian se vor împlini curând, pentru că începi să pregăteşti de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gândeşti deja la vacanţe, la concedii, la călătorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar ai ocazia să pleci azi la drum iar ceea ce vei găsi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tău, pentru că te întorci acasă cu bateriile încărcate.

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

Comentarii: