HOROSCOP

HOROSCOP 7 mai 2022

Berbec Vorbești mult despre dragoste dar nu acționezi. Flirtezi, ai o repeziciune uimitoare a minții dar nu iese nimic dacă nu faci ceva concret.

Taur
Lucrurile ajung la un punct culminant dramatic în iubire. AI pus multă pasiune în construirea unei conexiuni puternice. Acesta este un moment de socoteală, în care faci un pas înapoi și vezi ce ai obținut. Ai un partener pe viață sau pe cineva care nu te apreciază atât de mult pe cât crezi că ar trebui?

Gemeni
Dragostea este ca o aventură, un sport nebun sau un fel de joc video. În ultima vreme, s-ar putea să fi fost prea prins de aspectul fantezist, fără a ține cont de natura practică și de profunzime pentru a menține o relație. Ai nevoie de o viziune realistă.

Rac
Stai bine cu dragostea acum. Totuși, constați că unele lucruri devin neplăcute când tu sau partenerul deveniți suspicioși. Cineva poate fi prins într-o situație dificilă atunci când vălul înșelăciunii este ridicat brusc și adevărul este dezvăluit. Ar putea fi niște explicații dificile de dat.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Noțiunea de adevăr ar putea fi pusă la îndoială astăzi de cineva care te cunoaște bine. Nu va fi nevoie de o conversație lungă sau de o explicație profundă pentru a dezvălui unele minciuni. Nu încerca să te ascunzi de cei care încearcă doar să facă ceea ce este mai bine pentru tine. Fii deschis și sincer cu cei cărora le pasă cu adevărat.

Fecioară
Fă tot ce poți pentru a-ți stabiliza emoțiile. Romantismul ar trebui să fie pe o cale lentă și constantă, atâta timp cât ești sincer cu tine și cu ceilalți. Poate că ești atât de prins în lumea ta încât nu reușești să vezi că lucrurile se mișcă de fapt în favoarea ta.

Balanță
Trebuie să încetinești în chestiuni de dragoste. Probabil că acționezi presupunând că lucrurile sunt în regulă și că poți continua să te deplasezi cu viteza fulgerului. Există un anumit grad de fantezie în lumea ta. Poate ar trebui să fii mai sensibil la partenerul tău și să iei lucrurile mai încet și metodic.

Scorpion
Ar trebui să stai bine cu dragostea. Îți dai seama că relația ta este acolo unde trebuie. Ai vise și idei romantice. Vestea bună este că ai puterea de a pune aceste vise în mișcare.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Te afli într-un impas cu iubirea. Poate ai crezut că totul merge bine și că nu ai de ce să-ți faci griji dar a fost doar o amăgire pentru a nu analiza felul în care acțiunile tale i-au afectat pe ceilalți. Fii pregătit pentru o cercetare a realității.

Capricorn
Dragostea este foarte reală pentru tine. Ești dispus să iei asta foarte în serios, poate chiar prea în serios. Este una dintre acele emoții care te f ac să nu mai gândești rațional. Vestea bună este că problemele de dragoste ar trebui să se stabilizeze în acest moment.

Vărsător
Problemele inimii devin puțin lipicioase. Poate simți că cineva se îndepărtează de tine. Poate că vrea să îți ceri scuze. Problema este că ai o fire încăpățânată și nu vrei să-ți recunoști greșelile.

Pești
Natura ta caldă, iubitoare și romantică este remarcată, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Poate că uneori simți că nu există suficientă emoție în viața ta, mai ales în iubire. Să nu crezi că asta înseamnă să te schimbi pentru a le face pe plac altora. Natura ta stabilă și liniștită este mângâietoare pentru cei care o înțeleg și o apreciază. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci astăzi este să te prefaci că ești cineva care nu ești.

 

Comentarii: