HOROSCOP

HOROSCOP 7 octombrie 2021

Berbec Pe planul profesional se anunţă schimbări la locul de muncă, situaţia ta financiară nu va avea însă de suferit, de aceea îți poți surprinde persoana iubită cu o invitaţie la masă în oraș sau la un spectacol. Ai de luat o decizie importantă și analizezi cu mare atenție atât avantajele, cât și punctele slabe.

Taur
Azi, trebuie să îți folosești intuiţia în luarea unor decizii pe planul personal. Nu ezita totuși să ceri și părerea unei persoane avizate. La locul de muncă ți se oferă posibilitatea să pleci într-o delegație, ceea ce te bucură, pentru că aveai nevoie de o schimbare. Nu te mai preocupa atât de mult de problemele celor din jurul tău, mai ales că aceștia nu sunt gata să accepte sfaturile sau ajutorul tău.

Gemeni
Astăzi, ai oportunitatea să spui clar și răspicat ceea ce te deranjează de o bucată bună de vreme la locul de muncă. Un prieten apropiat sau un membru al familiei te susţine în demersul tău. Se recomandă o perioadă de relaxare și răsfăț personal, ai nevoie și meriți din plin!

Rac
O cunoștinţă mai veche te caută cu insistenţă pentru a încerca să îți intre din nou în graţii. Încearcă să îi acorzi o șansă, ca să nu regreți mai târziu. O întâlnire cu niște prieteni sau rude în aer liber îți va aduce bună dispoziţie. Simți că ești capabil să îți rezolvi singur anumite probleme pe care le-ai întâmpinat și nu vrei să accepți ajutorul celor care ți-l oferă.

CITEȘTE ȘI: GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Leu
Apar oportunități noi pe planul profesional însă nu ești încă tentat să faci o schimbare. Nu renunţa la întâlnirea programată spre seară, aceasta ar putea aduce un aer proaspăt pe planul sentimental. Urmează o perioadă plină de surprize și evenimente interesante de care ar fi cazul să te bucuri din plin.

Fecioară
Te-ai mutat de curând în casă nouă sau ai renovat locuința veche, iar azi te-ai decis să organizezi o petrecere unde să îți demonstrezi talentul organizatoric, iar laudele nu vor întârzia să apară din partea prietenilor și familiei. Primești aprecieri pentru eforturile și munca pe care le-ai depus, iar acest lucru îți oferă o satisfacție deosebită.

Balanță
Urmează o perioadă bună pentru câștiguri și achiziții noi. Deși ești tentat să faci o investiţie nouă, ar fi bine să te consulți și cu persoana iubită, pentru a evita o situaţie tensionantă. Spre seară organizezi o ieșire la teatru cu colegii de muncă. Ți se cere părerea cu privire la anumite aspecte și nu trebuie să te temi să exprimi exact ceea ce gândești.

Scorpion
S-ar putea să fii invitat undeva în oraș sau la o petrecere unde vei cunoaște persoane noi și influente care te-ar putea ajuta în carieră. Profită de această oportunitate și pune-ţi in valoare creativitatea și imaginația! Cunoști persoane noi, de la care cu siguranță vei avea multe lucruri de învățat. Profită din plin de prezența acestora, vor contribui considerabil la evoluția ta personală!

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai IPOCRITE femei din zodiac

Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Săgetător
S-ar putea să primești un cadou neașteptat de la o persoană care încearcă de multă vreme să te cucerească. Este timpul să asculți ce are de zis, deoarece vei fi surprins de câte lucruri aveţi în comun. Ai tendința de a rezolva mai multe lucruri deodată, dar știi și tu că graba nu este un lucru neapărat bun.

Capricorn
Se anunţă câteva zile favorabile schimbărilor și reușești să realizezi tot ce ți-ai propus. Relaţia de dragoste este mai armonioasă după câteva zile de vacanță alături de persoana iubită. Ești foarte entuziasmat cu privire la proiectele noi și ai toate motivele să fii așa, se anunță o perioadă plină de succese și realizări pe toate planurile.

Vărsător
Fie negociezi un contract mai vechi, fie primești o ofertă nouă de muncă, lucrurile încep să se îndrepte și pentru tine pe planul financiar. O persoană din anturaj se oferă să te ajute să finalizezi un proiect mai vechi. Nu te lăsa influențat de lucrurile negative din jur, cu siguranță vin din partea unor persoane care încearcă să te oprească din drumul tău spre succes, din răutate sau invidie.

Pești
Indiferent ce începi azi se va finaliza cu succes, în ciuda obstacolelor care ar putea apărea pe drum. În a doua parte a zilei reușești să repari o relaţie mai veche care a fost compromisă dintr-o prostie… Nu e cazul să te consumi din cauza lucrurilor minore sau a diverselor comentarii răutăcioase pe care le auzi.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: