HOROSCOP

HOROSCOP 8 decembrie 2021

Berbec La serviciu ți se propune o promovare, dar cu condiția să te muți în altă parte. Este o oportunitate rară, cântărește bine opțiunile și ia decizia cu mult calm. Ai încredere în forțele proprii! Chiar dacă este un pas mare, viitorul arată bine. Se recomandă să asculți cu atenție sfaturile pe care le primești de la cei dragi.

Taur
Atunci când apar provocări, ai tendința să dai un pas înapoi și să intri în defensivă. Nu îți plac schimbările și te adaptezi mai greu la noutăți. Acceptă sfaturile celor din jur și fii mai deschis, acest lucru te va ajuta. De câteva zile nu mai ai timp nici să respiri, te-ai implicat foarte mult pe planul profesional, încât ai cam neglijat viața familială și, mai ales, partenerul.

Gemeni
Dimineața ta începe cu o veste la care nu te-ai fi așteptat și care îți luminează toată ziua. Dorești să împărtășești această bucurie cu toți cei dragi. În ceea ce privește planul profesional, de ceva vreme toate merg ca unse, realizezi tot ce ți-ai propus, iar rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare.

Rac
Intuiția ți-a jucat feste, iar din această cauză ai intrat în bucluc. Nicio problemă, totul se va rezolva, mai ales cât timp îi ai alături pe cei dragi, care te susțin și te ajută să depășești situația. Data viitoare nu te mai arunca cu capul înainte; analizează mai bine situația, intuiția te poate ajuta, dar și încurca uneori.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Ziua de astăzi va fi una epuizantă. Vei fi fie participant, fie spectator al unui conflict care îți va pune la încercare stăpânirea de sine. Profesional, totul este așa cum ar trebui; dacă vei continua să muncești ca până acum, este posibil să ți se deschidă multe uși.

Fecioară
Se anunță o zi liniștită și nu trebuie să te grăbești să iei decizii de moment. Vrei să închei un proiect început acum ceva timp însă nu e momentul să dai totul la o parte doar pentru a bifa încă ceva pe o listă. Mai bine iei o pauză ca să îți aduni gândurile.

Balanță
Vei fi propus spre promovare și ești conștient că și familia are meritele sale în reușita ta, deoarece te-a susținut tot timpul. Este momentul să sărbătoriți împreună succesul. Fii mai atent la sănătate! Este posibil să apară probleme articulare din cauza lipsei de mișcare.

Scorpion
Nu este o zi prea bună pentru comunicarea cu cei din jur. Ai multe pe cap și poți deveni ușor irascibil. Dacă ai posibilitatea, nu te implica în evenimente de socializare, mai bine petrece câteva momente singur, pentru a-ți limpezi mintea. Nu reușești să îți organizezi așa cum ar trebui cheltuielile, iar uneori ești puțin cam risipitor.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Dacă până acum ai fost preocupat de lucruri materiale, profită de perioada următoare pentru a-ți schimba obiceiurile, renunță la cele care nu îți aduceau beneficii și ai mai multă grijă de tine însuți! Viața sentimentală merge foarte bine, ai întâmpinat recent un impas, dar comunicarea cu partenerul și sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt v-au ajutat să-l depășiți și totodată v-au și consolidat relația.

Capricorn
Ești copleșit de muncă și nu știi cum să împaci pe toată lumea. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu ridici tonul în discuții, este mai bine să ai aliați în jurul tău în acest moment, nu dușmani. Ține prietenii aproape, îți vor fi de ajutor. Multe schimbări în bine vor apărea în viața ta, atât pe planul sentimental, cât și pe planul profesional.

Vărsător
Capacitatea de concentrare este maximă, dacă ai de dat un examen sau ai un proiect de finalizat, totul este în favoarea ta. Este un moment bun să faci planuri de viitor și să te gândești să îți mărești familia. Astăzi, decizi să te răsfeți puțin mai mult decât de obicei; totul decurge bine peste zi, însă la finalul acesteia îți vei face ușoare mustrări de conștiință din cauza banilor cheltuiți.

Pești
Fii deschis oportunităților! Dacă ești singur, îți poate ieși în cale iubirea vieții tale. Ziua este foarte bună, ești plin de energie și toată lumea îți cere sfaturi pentru că te apreciază. Fă mai multă mișcare, pentru a avea corpul sănătos! Te superi repede și fără motiv. Ești puțin cam prea sensibil și iei totul în serios, trebuie să te relaxezi puțin.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: