HOROSCOP

HOROSCOP 8 ianuarie 2020

Berbec

O zi foarte calmă pentru Berbeci din toate punctele de vedere. Petreceţi seara în compania celor dragi, alături de prieteni, familie, depănaţi amintiri şi creaţi unele noi, speciale. S-ar putea ca o persoană specială, poate chiar sufletul vostru pereche să vă pregătească o surpriză de neuitat.

Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au nevoie de o schimbare în viaţa lor, iar aceasta ar putea începe chiar de astăzi. Încheiaţi socotelile cu aceia care nu vă preţuiesc îndeajuns şi care nu merită încrederea voastră, căutaţi alt serviciu dacă nu sunteţi mulţumiţi, plecaţi într-o vacanţă şi bucuraţi-vă de timp doar cu voi.

Gemeni

Dragi Gemeni, aveţi curajul de a lupta pentru lucrurile şi persoanele care contează în viaţa voastră. În cazul în care aveţi o problemă cu cineva, la serviciu sau în viaţa personală, discutaţi deschis şi veţi reuşi să treceţi peste orice impediment. Important este să restauraţi pacea şi liniştea, mai ales în familie.

CITEȘTE ȘI: Dani Oţil a uitat-o pe Răduleasca! I-a dat un inel iubitei şi abia aşteaptă să devină tată

Secretul femeilor japoneze: Cele şapte soluţii ca să arăţi tânără şi după 50 de ani

Rac

Se anunţă o zi destul de agitată pentru nativii din Rac, având în vedere că vă aşteaptă foarte multă treabă acasă. Lucrurile pe care le-aţi ignorat în ultima perioadă s-au adunat şi este momentul să le rezolvaţi. Cu multă răbdare şi atenţie, veţi reuşi să le duceţi la bun sfârşit pe toate. Nu în ultimul rând, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei amoroase pentru ca persoana iubită să nu se simtă ignorată.

Leu

Leii vor avea o zi încununată de succes. Orice vă veţi propune astăzi veţi reuşi să obţinţei, fără prea multe eforturi. Este cazul să faceţi o schimbare importantă în viaţa voastră pentru ca lucrurile să meargă exact aşa cum vă doriţi. Aţi suferit prea mult şi este momentul ca această suferinţă să înceteze şi să vă reveniţi la ceea ce voi numiţi normal. Persoana iubită vă va solicita atenţia, însă puteţi să îi explicaţi ce planuri aveţi şi să îi cereţi ajutorul.

Fecioară

O mare şansă în dragoste se anunţă, astăzi, pentru nativii din zodia Fecioară. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, acest lucru ar putea însemna un nou pas sau o nouă experienţă care vă va consolida relaţia. În acelaşi timp, pentru cei care sunt în căutarea fericirii, astăzi aţi putea întâlni o persoană specială împreună cu care veţi petrece clip de neuitat. Potrivirea va fi de 100%, astfel că nu veţi sta foarte mult timp pe gânduri pentru a face voi primul pas.

CITEȘTE ȘI: Pancreasul, ‘fabrica’ de insulină. Ce alimente îl menţin sănătos

Povestea neştiută din spatele adopţiei micului Toma! Horia Brenciu spune adevărul, îţi dau lacrimile de emoţie

Balanţă

Simte-te liber să te faci că nu auzi pe oricine îţi va spune astăzi să ai mai multă disciplină şi structură în viaţa ta. Mai ales când e vorba despre persoane care vor să îţi impună ţie propriile lor opţiuni de viaţă. Nimeni nu are dreptul să facă aşa ceva. Nu lăsa statutul sau poziţia puternică a unor astfel de oameni să te intimideze, adoptă-ţi propriul stil de viaţă. Mai ales că până acum ai dovedit că te descurci foarte bine.

Scorpion

Ai o problemă legată de obligaţiile tale sociale şi cer mai bine ar fi să rămâi singur. Ia o cină liniştită, uită-te la un film şi nu uita că nu e nimic egoist în dorinţa ca din când în când să fii singur. E posibil ca anumiţi prieteni să nu înţeleagă această fază prin care treci, dar o vor accepta. Fii sincer cu nevoile tale şi cu cei din jur, astfel te vor îânţelege mai uşor ân astfel de momente.

Săgetător

O persoană puternică şi influentă e posibil să apară astăzi în viaţa ta şi odată cu ea un lung şir de lucruri bune. Nu lăsa scepticismul să te îndepărteze de această persoană. Ai voie să pui câteva întrebări ca să înţelegi că generozitatea e reală şi că te poţi bucura pe deplin de ea. Nu te teme să ai dubii, dar dacă eşti gata să faci tot ce poţi să îţi arăţi valoarea, aceasta este şansa ta.

CITEȘTE ȘI: Ilinca Vandici şi-a deschis sufletul! Celebra prezentatoare are acum un copil şi este extrem de fericită, dar a avut de îndurat umilinţe grele în amor

Cine ar fi crezut? Gina Pistol, frumoasa fără noroc în dragoste a show-bizz-ului, chiar este femeia ideală, iar Smiley știe

Capricorn

Capricornii fac o impresie bună unor persoane extrem de puternice, iar astăzi, efortul lor la locul de muncă va fi răsplătit. O să intri, cât de curând, într-un cerc de oamenii influenţi, care te vor propulsa pe scara socială. Este momentul ca viaţa ta să se schimbe radical în bine! Seara, veşti legate de starea de sănătate a unei persoane din familie ar putea să-ţi distrurbe liniştea.

Vărsător

Toată lumea este mândră de Vărsători şi toţi vor să se afle în preajma lor. Asta nu te va împiedica să continui să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a face o impresie bună asupra lor. Astrele te avertizează că este foarte posibil ca atmosfera să devină tensionată din cauza unei confruntări cu un membru al familiei sau cu partenerul de viaţă. Înceracă să păstrezi situaţia sub control, prin tact şi diplomație.

Pești

Peştii sunt sfătuiţi să lase nostalgia şi să se pună serios pe treabă. Astăzi, mai mult ca oricând, te vei gândi la o soluţie prin care să fai mai mulţi bani. Legat de viaţa personală, sunt probleme, însă faceţi unele progrese. Peştii care sunt căsătoriţi şi vor un copil ar face bine să nu îşi preseze partenerii. Totul se poate rezolva cu dragoste și afecțiune. Seara, un prieten apropiat îţi va da o veste ca îţi va repune zâmbetul pe buze.

Comentarii: