HOROSCOP

HOROSCOP 8 martie 2021

Berbec Dacă ai anumite lucruri de discutat, astăzi este un moment bun să îți deschizi sufletul și poate chiar să-ți învingi din fricile pe care le-ai tot avut în ultima perioadă.

Taur
În sfârșit vei avea mai mult timp să îți faci auzită vocea și să intri în contact cu mai multă lume. Nu te lăsa descurajat de la prima încercare, oamenii trebuie cuceriți în primul rând cu farmecul tău.

Gemeni
Poate că e momentul să mergi mai departe și chiar dacă ai de-a face cu lucruri noi nu trebuie să îți fie frică. Prietenii sau cunoștințele te pot susține mai mult decât te aștepți.

Rac
Chiar dacă unele situații pare la prima vedere să vă creeze probleme sau să aducă întârzieri, încercați să vedeți lucrurile în perspectivă și să va găsiți soluții practice.

CITEȘTE ȘI: Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât ești de ORGOLIOS

Leu
Începeți săptămâna cu forțe proaspete, iar asta vă bucură pe de-o parte, iar pe de alta, sunteți destul de nerăbdători să ajungeți undeva sau să faceți ceva în viitor care vă va bucura sufletul. Dați-i timpului timp.

Fecioară
Tu meriți să fii iubit și respectat, dar mai presus de tot trebuie să îți permiți tu ție să simți asta fără frici. Totul vine mai ușor atunci când sentimentele sunt împărtășite.

Balanță
Nu lăsa lucrurile să evolueze prea rapid pentru că ai nevoie de timp de adaptare. La serviciu încearcă să faci în primul rând lucrurile care îți plac pentru a intra în ritm.

Scorpion
Nu ți-ar strică astăzi dacă ai încerca să crezi în minuni sau că unele lucruri se pot întâmpla pur și simplu și de la sine. Acel strop de credință care mută munții te poate scoate dintr-un impas.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Săgetător
Liniștea de acasă se datorează și faptului că ai făcut eforturi în ultimul timp să stimulezi energia pozitivă în viața ta. Astăzi e un moment bun să faci o faptă bună și să ajuți pe cineva.

Capricorn
Astăzi poate fi un bun început de săptămână, mai ales dacă în ultimul timp ai trecut prin niște schimbări în viața ta care te-au ajutat să îți dai seama cât de puternic ești.

Vărsător
Fă lucrurile așa cum te aranjează pe ține mai bine și cum îți dau o energie pozitivă. Nu îți face griji că ai putea să pierzi sau sau strici ceva.

Pești
Familia de bază este cea în care ne naștem, iar familia pe care noi ne-o facem și prietenii constituie cea spirituală și este cea care ne ajută sufletul în această viață. Apreciază tot ce ai obținut până acum și lasă restul lucrurilor în mâna universului, că el știe cum să le aranjeze mai bine.

sursa: www.impact.ro

 

 

 

 

 

Comentarii: