LIFESTYLE

Ilie Năstase, nu mai ai chef de nuntă? După ce a amânat-o din cauza postului, legendarul tenismen dă senzaţia că ar renunţa la cununia religioasă cu Ioana

Viaţa alături de Ilie Năstase este precum o cutie cu surprize. Nu ştii la ce să te aştepţi când ţi-e lumea mai dragă. Iar de asta s-a convins probil şi actuala doamnă Năstase, cea de-a cincea soţie „regulamentară” a fostului mare sportiv.

Rezumatul ar fi aşa: Ilie şi-a anunţat cununia civilă în vară, dar ne-am trezit că Ioana Simion e dusă la starea civilă înainte de Paşte. Apoi au spus că fac şi nunta şi petrecerea pe 8 august, dar şi-au dat seama că e post şi atunci au amânat-o până pe 17.

Şocul avea să vină rapid, chiar în ziua în care Ilie Năstase a împlinit 73 de ani. Nasty a lăsat pe toată lumea mască atunci când a spus că pregătirile nu merg prea bine şi că nu ar mai fi nicio nuntă!

A fost o greşeală, cred că o să o amânăm până la anul!”, a fost „lovitura de rever tăiată „ a lui Năstase la Teo Show, care a prins pe contre-pied tot show-bizz-ul românesc.

Citeşte şi: Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

Ioana îşi doreşte să fie mireasă, Ilie n-ar mai vrea să fie mire

Ilie și Ioana Simion nu au nici un an de când se cunosc, dar ştiţi vorba aceea că dragostea nu ţine cont de nimic. Nici de faptul că s-au cunoscut puţin, nici că îi despart câteva decenii de viaţă, actuala doamnă Năstase fiind după tiparul ultimelor două soţii, adică undeva la 40 de ani.

Primului lider mondial din istoria tenisului îi place însă mereu să spună că nu există limite în iubire: „Multă lume spune că sunt prea bătrân pentru ea… dar dragostea n-are vârstă… Nunta e pentru ea, ea vrea să fie mireasă, că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puţin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care eşti contează. ”

Teoretic,  pentru nunta de pe 17 august, soţii Năstase îşi găsiseră naşi pe Viorel Păunescu şi soţia, iar ceremonia urma să se ţină pe „plaja bogaţilor” din Mamaia. Se stabilise chiar şi un dress code: lumea să vină îmbrăcată lejer, ca de vacanţă, şi în alb.

Comentarii: