LIFESTYLE

Imagini de SENZAŢIE: O mireasă de 93 de ani a ‘încins’ internetul

Featured Video Play Icon

Am trăit s-o vedem şi p-asta. O mireasă de ‘doar’ 93 de ani a uimit internetul prin îndrăzneala ei. Australianca a lansat o întrebare la care nimeni nu se aștepta.

Sylvia Martin, din Canberra, Australia, le-a cerut internauților să o ajute să-și aleagă rochia de mireasă potrivită, având în vedere că urmează să se căsătorească cu prietenul ei de o viață, Frank Raymond, luna viitoare.

Știi care este măsura CORECTĂ a porțiilor de mâncare?

Cum scapi de epuizarea şi conflictele de la muncă: Sfaturi esenţiale

Transpiraţia excesivă. Ce remedii naturiste sunt și EFICIENTE

Prin urmare, prin intermediul magazinului de îmbrăcăminte Birdsnest, Sylvia a publicat pe Facebook patru opțiuni diferite pentru ziua ei cea mare, când va fi din nou mireasă.

Potrivit mashable.com, Martin și Raymond trăiesc împreună într-o casă de odihnă și s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Raymond i-a cerut de mai multe ori să se căsătorească cu el, însă ea l-a refuzat de fiecare dată, crezând că ar fi o lipsă de respect față de soțul ei decedat. Dar o boală care a apărut acum un an de zile a schimbat lucrurile, iar cei doi s-au mutat împreună. Iat când Raymond i-a cerut, din nou, să se căsătorească cu el, aceasta a răspuns DA.

Truc GENIAL! Cum să scoți rufele CĂLCATE direct din mașina de spălat

Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Mii de oameni au ținut să felicite perechea și să le ureze căsnicie frumoasă și lungă, impresionați de o poveste de dragoste atât de deosebită.

Comentarii: