REVIEW

Impresionant: 11 lucruri pe care Regina Marii Britanii le are cu ea în fiecare călătorie

Foto: Pinterest.com

Nu ne este greu de imaginat că bagajele Reginei Elisabeta a Marii Britanii conțin lucruri pe care noi, muritorii de rând, nu avem voie să le luăm cu noi atunci când călătorim. Însă ce anume alege Majestatea Sa să o însoțească în călătoriile sale, e interesant de observat.

Medicamente împotriva efectelor diferențelor de fus orar

Datorită numărului mare de călătorii pe care le-a făcut de-a lungul timpului, Regina Elisabeta a II a Marii Britanii a avut nevoie de ceva care să combată efectele decalajului de fus orar. Potrivit Reader’s Digest, leacul ei constă în remedii homeopate, cum ar fi bomboanele din orz, despre care se presupune că ar ajuta corpul să se adapteze orei locale, reglând nivelul glicemiei după orele de masă din zona respectivă.

O ținută de culoarea neagră

Recunoscută pentru ținutele de culoare neon, Regina Elisabeta se asigură că are și o ținută de culoare neagră. Și asta datorită faptului că vrea să fie pregătită în cazul unei tragedii. Când tatăl Majestății sale a murit, Regina Elisabeta se afla în Kenya, cu ocazia unui turneu regal. Pentru că nu avea nicio ținută potrivită, a trebuit să aștepte pentru a i se aduce o rochie neagră pentru a putea coborî pe pământ englez. De atunci, nu a mai mers nicăieri fără o ținută neagră la ea.

CITEȘTE ȘI: Regina Marii Britanii a recunoscut! Se teme de PROPRIA coroană!

Momentul în care Regina Elisabeta renunţă la protocol: Tradiţia neobişnuită din ziua de Crăciun

Hârtie igienică

Cei care se bucură de vizitele din partea Reginei Elisabeta  nu mai au nevoie să se streseze cu privire la hârtia igienică, dacă să fie cu un singur strat sau nu. Un reporter, care a relatat timp de 20 de ani despre turneele regale, a dezvăluit că Majestatea Sa își aduce de fiecare dată propria hârtie igienică. Aceasta e sigilată, nimeni neavând voie să rupă sigiliul în afară de Regina Elisabeta sau de Prințul Philip.

Sânge

Regina Elisabeta are întotdeauna alături de ea, în călătoriile pe care le face, un doctor personal. Acesta ia cu el, printre altele, un defibrilator și o cantitate de sânge ce corespunde grupelor sanguine ale Reginei și Prințului Philip, dacă se află într-o țară unde donarea de sânge nu e disponibilă.

Zeci de ținute

Dacă ai avut vreodată impresia că pui prea multe haine cu tine, stai liniștit, nu ai cum să o întreci pe Regina Elisabeta. Se spune că Majestatea Sa are întotdeauna cu ea cel puțin 30 de ținute, frumos aranjate pe umerașe în huse de protecție.

Produse de patiserie

Chiar și în timpul zborului cu avionul, Majestatea Sa nu evită să servească ceaiul de după-masă. Personalul său se asigură că Regina Elisabeta este servită nu doar cu ceai, ci și cu biscuiți, frișcă și tort tradițional scoțian, Dundee cake.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a II-a, proprietară a unui restaurant McDonald’s

De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. Cine a dezvăluit SECRETUL

Un anturaj numeros

Pentru ca un turneu regal să decurgă lin, Regina aduce cu ea în călătoriile sale până la 34 de oameni: șase secretare, opt bodyguarzi , două costumiere, două doamne de companie și mulți alții.

Propria mâncare și apă de băut

Bucătarii străini sunt avertizați din timp care sunt preferințele culinare ale Reginei Elisabeta, inclusiv ce ingrediente să nu folosească: usturoiul și crustaceele. Cu toate acestea, anturajul Majestății Sale se va asigura că aceasta nu va avea parte de o toxiinfecție alimentară. Dacă există vreo îndoială legat de siguranța mâncării locale, anturajul Reginei se va asigura că va lua mâncare și apă din Anglia, pentru a se asigura că Regina Elisabeta va fi în siguranță și sănătoasă.

Anumite valize

Regina Elisabeta are un anumit stil vestimentar căreia îi place. Același lucru este valabil și pentru valizele sale. Majestatea Sa a cumpărat un set de valize de la  Globe-Trotter pentru luna de miere, în 1947 și de atunci numai pe acelea le folosește, cel puțin așa susține site-ul companiei.

Etichete speciale pentru marcarea bagajelor

Când vine vorba de etichetele bagajelor, familia regală britanică alege simplitatea. Bagajele Majestății Sale au etichete de culoare galbenă, fiind scrise pe ele Regina. Fiecare membru al familiei regale are propria culoare pentru etichetele bagajelor: Kate Middleton are culoarea galbenă, la fel ca Regina, Prințul William și Prințul Charles folosesc culoarea roșie, Prințul George are culoarea albastră, iar Prințesa Anne a optat pentru culoarea verde.

Sticla sa de apă

Una dintre plăcerile simple ale Majestății Sale, când vine vorba de rutina nopții este aceea ce a avea în pat o sticlă cu apă caldă. Regina Elisabeta se asigură că are întotdeauna în călătoriile sale o sticlă de apă caldă.

Un singur lucru îi lipsește

Dacă înainte de zbura cu avionul pentru a ajunge într-o altă țară te asiguri că ți-ai luat pașaportul cu tine, nu același lucru e valabil și pentru Regina Elisabeta. Datorită faptului că ea este cea care emite pașapoartele, nu i se cere să dețină unul. În schimb, răspunde la câteva întrebări pentru a confirma identitatea sa.

Comentarii: