NUTRITIE SANATATE

Întâmpină sărbătorile cu această băutură sănătoasă: Te protejează de cancer și te ajută să slăbești

pinimg.com

Această băutură conține antioxidanți, care îți protejează organismul de cancer, și ingrediente care îți accelerează metabolismul și te ajută să slăbești rapid.

Ingrediente

  • jumătate de cană de ananas
  • 1 cană de afin
  • e 1 pahar cu apă
  • 1 portocală
  • 1 banană
  • 1 sfert de cană migdale măcinate

CITEȘTE ȘI: Usturoiul negru, de 10 ori mai puternic decât usturoiul clasic. Combate 14 tipuri de cancer

Mod de preparare

Se adaugă toate ingredientele într-un blender și se amestecă bine. Se consumă dimineață, în locul micului dejun, pe stomacul gol.

Motive să mănânci zilnic ananas

Îți reduce riscul de cancer

Nivelul crescut de antioxidanți și vitamina C din ananas previne formarea celulelor canceroase, potrivit clicksanatate.ro.

Cercetătorii au descoperit că datorită acestora ananasul te protejează de cancerul de colon, de prostată, îți susține sistemul imunitar și îți crește fertilitatea.

Previne epuizarea și apariția osteoporozei

Fructul conține aproape 75% din necesarul zilnic de mangan, de aceea are efectul de a alunga starea de oboseală. Îți dă mai multă energie decât o cafea. Din același motiv, previne apariția leziunilor celulare și bolile de oase.

Manganul este esențial pentru sănătatea oaselor, pentru dezvoltarea lor și pentru reducerea riscului de apariție a osteoporozei la femei.

CITEȘTE ȘI: Persoanele care au ACEASTĂ grupă de sânge sunt mai predispuse la cancer și boli de inimă

Te ține departe de tulburările digestive

Ca multe fructe și legume, ananasul conține fibre care mențin sănătatea digestivă. Ceea ce are deosebit ananasul este o cantitate considerabilă de bromelină, o enzimă cu rol în digestia proteinelor, care previne tulburările intestinale.

Comentarii: