REVIEW

Învață aceste lucruri de la profesioniștii cazinourilor

Jocurile de noroc au fascinat dintotdeauna mintea umană datorită posibilității de îmbogățire rapidă și fără efort prea mare (oricine își dorește să devină bogat peste noapte), datorită euforiei din cazinourile terestre, dar și datorită acțiunii pe care o presupune gamblingul. Ori ai încercat pe propria piele experiența jocurilor de noroc ori ai văzut la alții sau în filme, dar în mod cert te-ai prins că jucătorii sunt cuprinși de o stare de bucurie atunci când pariază.

În linii mari, acestea sunt motivele principale care determină o creștere constantă a industriei jocurilor de noroc fie că este vorba despre cazinourile fizice, fie despre cele online.

Dincolo de plăcerea jocului, toți jucătorii își doresc să plece acasă cu buzunarele și conturile pline de bani. Este mai plăcută o experiență care se încheie cu un câștig decât una care te lasă cu contul gol. Tocmai de aceea, mai ales dacă ești jucător începător, învață cât de mult poți din experiența profesioniștilor în gambling. Poți “fura” meserie urmărindu-i cum joacă sau poți citi mai departe acest articol pentru a afla ce poți învăța de la “titanii” jocurilor de noroc.

Toate sfaturile de mai jos le poți aplica exersând jocuri la cazinourile online din România. Poți începe cu 888 Casino România și apoi să le încerci și pe celalalte.

Cazinoul online sau cel fizic?

Nu știi ce să alegi dintre un cazinou online și unul fizic? Ambele au farmecul lor. Poate o persoană extrovertită căreia îi place să intre în contact cu oamenii va prefera să joace la o masă dintr-un cazinou fizic, în timp ce o persoană timidă va prefera să stea în fața monitorului și să nu interacționeze direct cu alți jucători și cu dealerii.

Înainte să iei o decizie, reține că toate cazinourile online oferă multe bonusuri, rotiri și pariuri gratuite, promoții, concursuri etc. Astfel atrag clienți și fac față concurenței care este tot mai pronunțată. Fără oferte atractive, cazinourile online nu ar reuși să se mențină pe piață și să atragă tot mai mulți jucători. În schimb, cazinourile terestre nu vin cu astfel de oferte.

Dacă un cazinou online oferă astfel de lucruri avantajoase, de ce să nu profiți de ele? Trebuie să fii atent însă la condițiile de acordare a bonusurilor astfel încât să nu te simți “păcălit”. Toate regulile sunt scrise în Termeni și Condiții.

Aceste bonusuri pot contribui la creșterea ratei de câștig și te pot transforma dintr-un jucător care pierde în unul care încheie seara cu profit.

Cazinourile fizice au însă jackpoturi, mai ales la sloturi, oferă o atmosferă pe care nu o vei întâlni niciodată într-un cazinou virtual și dacă ai norocul să ajungi într-un resort de cazinouri, te poți bucura și de alte metode de distracție cum ar fi spectacole, filme, piscine, zone de entertainment etc.

Informează-te cu privire la regulile casei

Ține minte că fiecare joc pe care urmează să îl joci în cazinou are un avantaj al casei. Aceasta înseamnă că cu cât avantajul casei este mai mare cu atât cazinoul câștigă mai mult.

Un jucător profesionist știe însă că nu toate jocurile au avantajul casei bătut în cuie și nici regulile de joc. Aceasta înseamnă că se pot face unele “ajustări” ascunse la reguli, cum este de exemplu cazul jocului blackjack. Dacă ești jucător ocazional nici măcar nu observi că modificările au fost făcute.

Iată doar câteva din ajustările mascate pe care la fac cazinourile când vine vorba de blackjack:

  • Poți să dublezi oricare două cărți? Sau doar 10 și 11?
  • De câte ori poți împărți (split) așii?
  • Poți să dublezi după un split?
  • Câte pachete sunt în joc?

Regulile diferă de la o masă la alta chiar în interiorul aceluiași cazinou, de aceea trebuie să înțelegi care sunt regulile mesei la care te afli și să folosești în favoarea ta acele reguli. De exemplu, dacă una dintre reguli spune că poți să dublezi un 9 al tău față de 6 al dealerului, atunci asigură-te că faci acest lucru.

Selecția corectă a jocurilor este cheia succesului

Înainte să te așezi la o masă de joc, informează-te foarte bine asupra regulilor de la acea masă. Dacă afli că nimic nu este în avantajul jucătorului, pleacă rapid și caută altă masă. Deși este posibil să dureze ceva timp până găsești masa potrivită, acest lucru poate face diferența dintre o seară reușită și una eșuată.

Mai clar spus, la blackjack de exemplu este bine să te asiguri că joci o variantă favorabilă pentru tine.

Este ideal să te ții departe de jocuri precum aparatele de slot video, keno, bingo și altelele similare unde cazinoul deține un mare avantaj. Dacă totuși nu te poți abține de la sloturi, caută măcar acele slot machines cu jackpot progresiv, care de obicei este uriaș.

Folosește o strategie de bază

După ce ai ales jocul potrivit și te-ai asigurat că înțelegi pe deplin regulile, cum faci să câștigi bani? Ei bine, trebuie să aplici o strategie de bază. Un joc haotic, fără a avea la bază un plan nu îți va garanta vreun câștig.

Astfel de ghiduri despre strategii de bază găsești pe diverse site-uri, dar ai grijă ca sfaturile să vină de la profesioniști și nu de pe site-uri obscure. De asemenea, găsești ghiduri și în format tipărit, în librării sau pe platforme de shopping online.

În aceste ghiduri de strategie vei avea regulile exacte ale jocului, vei afla dacă și când este indicat să dublezi pariul, când este bine să te retragi și multe alte detalii extrem de utile.

Concluzie

Acum că știi ce ai de făcut, găsește cazinoul potrivit pentru tine și începe distracția. Nu uita să îți stabilești un buget limitat înainte să treci pragul unui cazinou fizic sau online.

Și respectă sfaturile profesioniștilor. Un joc câștigat îți va da satisfacție și curaj să mergi mai departe pentru a urca la un nivel superior de joc.

Comentarii: